نیاز حیاتی صنایع تبدیلی کشاورزی همدان به پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات برای رهایی از چالش‌ها
سه شنبه 18 شهريور 1404 - 09:38:31
حسن محمدی ، با اشاره به پیشرفت قابل توجه در این بخش گفت: در حال حاضر 241 واحد فرآوری صنایع تبدیلی با پیشرفت فیزیکی بالای 30 درصد در استان در دست احداث است.                                      وی افزود: با بهره‌برداری از این واحدها، 930 هزار تن به ظرفیت فرآوری محصولات کشاورزی همدان اضافه خواهد شد و تا کنون، 70 هزار میلیارد تومان برای احداث این طرح‌ها هزینه شده است که نشان‌دهنده سرمایه‌گذاری قابل توجه در این حوزه است.
 
محمدی خاطرنشان کرد: شهرستان نهاوند با جذب 700 هزار تن فرآورده‌های خام کشاورزی و شهرستان بهار با 470 هزار تن، به ترتیب مقام‌های اول و دوم را در جذب محصولات خام کشاورزی در واحدهای فرآوری استان دارند.
 
وی  همچنین به ظرفیت‌های موجود اشاره کرد و گفت: 381 واحد صنایع فرآوری محصولات کشاورزی در حال حاضر ظرفیت فرآوری 2 میلیون و 340 هزار تن محصول خام کشاورزی را دارند. این واحدها به طور مستقیم برای 5 هزار و 824 نفر اشتغال‌زایی کرده‌اند که شامل 55 واحد بسته‌بندی کشمش، 102 واحد شوریجات و ترشیجات، 103 واحد سردخانه با ظرفیت 30 هزار تن، 7 کشتارگاه و 17 واحد لبنی و بستنی و 2 واحد فرآوری سیب‌زمینی می‌شود.
 
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان همدان با تأکید بر پیشرفت‌های چشمگیر در زمینه ذخیره‌سازی سیب‌زمینی، افزود: در حالی که تا سال 1388 تنها 30 هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی سیب‌زمینی وجود داشت، اکنون پروانه بهره‌برداری برای ذخیره‌سازی 250 هزار تن سیب‌زمینی صادر شده است. علاوه بر این، 65 سردخانه با پیشرفت فیزیکی بالای 50 درصد در حال ساخت هستند که ظرفیت ذخیره‌سازی 312 هزار تن محصول را فراهم خواهند کرد.
 
وی در پایان اظهار داشت که تلاش می‌شود نیاز به ذخیره‌سازی در شهرستان‌های همدان، بهار و رزن به صفر برسد و برای شهرهای دیگر مانند ملایر، اسدآباد و نهاوند، در زمینه ذخیره‌سازی میوه سرمایه‌گذاری‌های لازم انجام شود.

http://hamadankhabar.ir/fa/News/11741/نیاز-حیاتی-صنایع-تبدیلی-کشاورزی-همدان-به-پنج-هزار-میلیارد-تومان-تسهیلات-برای-رهایی-از-چالش‌ها
بستن   چاپ