سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان، مطرح کرد:
سند راهبردی توسعه گردشگری همدان تا دو ماه آینده تصویب می‌شود
دوشنبه 6 مهر 1405 - 10:48:07
به گزارش خبرنگار همدان خبر، به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان همدان، محمدرضا اکبری یکشنبه 5 مهرماه در آیین گرامیداشت روز جهانی گردشگری با اشاره به شعار امسال این مناسبت، اظهار کرد: شعار «دستور کار دیجیتال و هوش مصنوعی در بازطراحی گردشگری» با توجه به اهمیت هوش مصنوعی، دانش، فناوری و تکنولوژی‌های نوین در حوزه گردشگری تعریف شده و بر همین اساس نیز برنامه‌های متنوعی برای هفته گردشگری در استان طراحی شده است.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان افزود: یکی از ویژگی‌های اصلی برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای هفته گردشگری، پراکندگی رویدادها در سطح استان و توجه به توسعه گردشگری در تمامی مناطق و برای همه ایام سال است.

او با اشاره به برخی چالش‌های موجود در برنامه‌ریزی‌های گردشگری استان، گفت: در سال‌های گذشته بخش‌هایی از استان، به‌ویژه مناطق شمالی، کمتر از ظرفیت‌ها و فرصت‌های توسعه گردشگری بهره‌مند شده‌اند. از این‌رو در برنامه‌ریزی‌های جدید، چه در هفته گردشگری و چه در برنامه‌های آتی، این موضوع به‌عنوان یکی از اولویت‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

اکبری تصریح کرد: در همین راستا محورهای گردشگری استان تعریف شده‌اند تا از طریق جاذبه‌های اصلی و گردشگرپذیر، زمینه بهره‌مندی سایر مناطق استان از مزایای گردشگری نیز فراهم شود و توسعه این صنعت به‌صورت متوازن در سراسر استان گسترش یابد.

او با اشاره به برنامه‌های شش‌ماهه دوم سال، اظهار کرد: چند پروژه مهم برای این دوره تعریف شده که یکی از مهم‌ترین آن‌ها تدوین و طراحی برند جامع گردشگری استان است و مقرر شده یک برند جامع برای حوزه‌های مختلف صنعتی، خدماتی و گردشگری استان طراحی شود تا تمامی بخش‌ها زیر چتر یک برند واحد معرفی شوند و استان با صدایی واحد در سطح ملی و فراملی معرفی شود.

اکبری ادامه داد: یکی دیگر از پروژه‌های مهم پیش‌بینی‌شده برای شش‌ماهه دوم سال، تدوین سند راهبردی توسعه گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی استان است، این موضوع یکی از خلاهای موجود نه‌تنها در استان همدان بلکه در بسیاری از استان‌های کشور به شمار می‌رود.

او تصریح کرد: بر اساس ارزیابی‌ها و مطالعات صورت‌گرفته، پیش‌بینی می‌شود حداکثر تا دو ماه آینده این سند در شورای برنامه‌ریزی استان مطرح و پس از تایید و صلاحدید استاندار، تصویب و ابلاغ شود.

اکبری توسعه گردشگری داخلی را از دیگر اولویت‌های شش‌ماهه دوم سال برشمرد و گفت: با توجه به شرایط موجود کشور، تلاش داریم با همکاری فعالان و دست‌اندرکاران این حوزه، زمینه توسعه گردشگری داخلی را بیش از پیش فراهم کنیم.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان افزود: در این راستا برنامه‌ریزی شده است با استان‌های همجوار و برخی کانون‌های مهم جمعیتی کشور از جمله تهران، فارس و اصفهان، تبادل تورهای گردشگری انجام شود تا ضمن کمک به توسعه گردشگری، تاب‌آوری تاسیسات گردشگری استان نیز افزایش یابد.

اکبری در پایان تاکید کرد: هدف از اجرای این برنامه‌ها، تقویت اقتصاد گردشگری در شش‌ماهه دوم سال و بهره‌مند شدن هرچه بیشتر مردم استان از ظرفیت‌ها و مزایای این صنعت است.

http://hamadankhabar.ir/fa/News/12840/سند-راهبردی-توسعه-گردشگری-همدان-تا-دو-ماه-آینده-تصویب-می‌شود
بستن   چاپ