آخرین مطالب

همدان از وجود طرح‌های اشتغالزای جان‌دار محروم است شهرستانهای همدان

همدان از وجود طرح‌های اشتغالزای جان‌دار محروم است

  بزرگنمایی:

همدان از وجود طرح‌های اشتغالزای جان‌دار محروم است/ 
شغل هست اما کارگر نداریم .
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان،شعبانی  با بیان اینکه جمعیت فعال استان همدان 557 هزار و 588 نفر است،بیان کرد: بیکاری فارغ التحصیلان چالشی بزرگ برای استان همدان است.

به گزارش خبرگزاری همدان خبر یوسف شعبانی شنبه 5 شهریورماه  در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: یکی از چالش های اشتغال استان همدان این است که فرصت های شغلی استان خالی است به طوریکه شغل وجود دارد اما کارگر نداریم و یکی از مطالبات کارفرمایان از ما نیروی کار است.
وی با اشاره به بیکاری عمومی در استان، افزود: استان همدان از وجود طرح های اشتغالزایی جان دار که تأثیر خوبی در فضای کسب و کار داشته باشد، محروم است.
شعبانی با بیان اینکه 29.6 درصد از جمعیت فعال استان در حوزه کشاورزی فعال هستند، یادآور شد: 29.5 درصد از جمعیت فعال استان در حوزه صنعت، 40.9 درصد در حوزه خدمات و بیش از 13 هزار نفر در حوزه تعاون فعالیت دارند.
وی با اشاره به وجود بیش از 256 هزار نفر بیمه شده در استان همدان خاطرنشان کرد: در استان همدان 256 هزار و 450 بیمه شده وجود دارد که از این تعداد 138 هزار و 365 نفر بیمه شده اجباری است.
وی با تأکید بر اینکه پوشش بیمه ای استان خوب است، بیان کرد: تأثیرگذاری واحدهای بزرگ در اشتغال استان بیشتر است در حالیکه در استان همدان 9422 واحد اشتغال یک نفره، 1594 واحد 11_49 نفر و 391 واحد بیش از 50 نفر اشتغال دارند.
پرداخت 74 میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه 24 هزار و 212 واحد مشمول قانون کار هستند، تصریح کرد: 1300 واحد صنعتی و 4439 واحد کشاورزی و مابقی در حوزه خدمات هستند.
وی با اشاره به اینکه در سال‌جاری بیش از 4000 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در استان همدان پرداخت شده است، تأکید کرد: 500 میلیارد تومان تسهیلات توسعه اشتغال روستایی در استان همدان پرداخت شده است.
شعبانی با بیان اینکه در سال گذشته 5962 مجوز مشاغل خانگی صادر شده است، مطرح کرد: در بخش مشاغل خانگی 74 میلیارد تومان در سال گذشته توسط 2135 طرح مشاغل خانگی جذب و پرداخت شد و امسال نیز 110 میلیارد تومان سهمیه استان همدان در تسهیلات مشاغل خانگی درنظر گرفته است.

وجود 1200 تبعه خارجی در همدان
وی درباره به‌کارگیری اتباع خارجی در استان همدان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر به‌کارگیری اتباع خارجی در استان همدان غیرمجاز است اما بیش از 1200 تبعه خارجی شناسنامه دار در استان شناسایی شدند که در واحدهای دامداری، آجرپزی، سیلیس کوبی و گلخانه‌ها فعال هستند که فرصت دادیم تا استان را ترک کنند.
شعبانی با بیان اینکه 790 هزار و 674 نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در استان همدان وجود دارد، ادامه داد: غریب به 800 هزار نفر در تأمین اجتماعی با ما ارتباط دارند،همچنین یک میلیون و300 هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش تعاونی‌های استان همدان هستند.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان تصریح کرد: در استان همدان 22 هزار و 500 نفر کارگر بیمه شده ساختمانی وجود دارد و 1890 نفر ثبت نام شده فقر مطلق هستند که دولت موظف به حمایت از این افراد خواهد بود.
 وی با اشاره به اینکه 6500 شکایت کارگری کارفرمایی در استان همدان در15 هیئت تشخیص رسیدگی شده است، یادآور شد: 5151 رأی در این هیئت های تشخیص رسیدگی شده که 833 مورد سازشی بوده است.
شعبانی با بیان اینکه تا پارسال چهار هیئت‌ حل اختلاف در استان وجود داشت که امسال به هفت هیئت رسیده است، خاطرنشان کرد: در یک سال اخیر 1067 رأی صادر شده که 102 رأی سازشی بوده است.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه در یک سال اخیر 2286 نفر در استان همدان مقرری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند، گفت: با توجه به اینکه اشتغال در دوره برقراری بیمه بیکاری ممنوع است،1043 مورد کشف اشتغال صورت گرفته و مقررسی 1773 نفر قطع شده است و نیروهای جدید به کار گرفته شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان به هفته تعاون از 7 تا 13 شهریورماه اشاره کرد و با بیان اینکه برنامه‌هایی در این هفته در استان اجرایی خواهد شد گفت‌: در این هفته 12 طرح در استان افتتاح می‌شود که 11 طرح تولیدی و یک طرح توزیعی است و پنج طرح نیز رویکرد بانوان دارد.
وی به نشست اعضا و گنجینه تعاونی بازنشستگان اشاره کرد و افزود:‌ سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه و تجلیل از 11 تعاونی راه یافته به جشنواره کشوری و 6 تعاونی راه یافته به جشنواره استانی را در این هفته در برنامه داریم.

خبرنگار اکرم رسولی 


نظرات شما

admin-magz

اینکه در استان شغل وجود دارد اما کارگر نیست از بیهوده گویی ترین حرفهایی است که در سال های اخیر زده شده !

۱۴۰۱/۰۶/۰۵

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

تصمیم‌گیری در مورد ایجاد و انحلال واحدهای دانشگاهی در حیطه اختیارات قوه مجریه است/ نمایندگان مجلس در امور اجرایی دخالت نکنند

از دست رفتن بازار صادرات سیب‌زمینی ایران به دلیل نوسان قیمت و تصمیمات خلق‌الساعه دولت

تجربه‌ای از جنس لمس و شنیدن در بهشت خاموش ایران/ بازدید نابینایان و کم‌بینایان از غار علیصدر همدان

چهارمین بزرگداشت میررضی‌الدین آرتیمانی شاعر زیباترین ساقی‌نامه در تویسرکان برگزار شد

دولت باید هم‌زمان با اخذ مالیات، حامی تولید و اشتغال باشد

اجرای برنامه دف‌نوازان ایران زمین در آرامگاه بوعلی‌سینا/ مسافران و شهروندان همدانی به صورت رایگان مهمان این برنامه بودند

متولیان باید برای رشد علمی استان همدان برنامه‌ریزی کنند

شهید مدنی اهل معرفت، تقوا و مجاهدت بود

جمع‌آوری خودروهای فرسوده از سطح منطقه 3

نیاز حیاتی صنایع تبدیلی کشاورزی همدان به پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات برای رهایی از چالش‌ها

ضایعات محصولات سیب زمینی در همدان 20درصد کاهش یافت

ششمین جشنواره برداشت رازیانه در رزن برگزار شد

همکاری شرکت سیاحتی علیصدر با تیپ 216 زرهی شهید قهرمان همدان

آغاز عملیات اجرایی فاز نخست اراضی قابل واگذاری سایت دائمی پارک علم و فناوری همدان

گلایه استاندار همدان از بی‌توجهی برخی مدیران کل به جشنواره سیر و موسیر سولان

تأکید استاندار همدان بر امیدآفرینی و اعتمادسازی در محور جهاد تبیین

گردهمایی ائمه جماعت و هیئت امنای مساجد شهرستان همدان با موضوع مدیریت مصرف آب و برق برگزار شد

فاز جدید مرمت بازار سنتی نهاوند آغاز شد

اتمام پروژه اصلاح هندسی بلوار شهید سردار شادمانی و ایجاد دوربرگردان جدید

50 درصد سیر کشور در همدان تولید می شود

نخستین جشنواره تئاتر طنز هگمتانه در همدان آغاز شد

عبور 5.1 میلیون وسیله‌نقلیه بین‌استانی در مرداد 1404

دوره آموزشی اصول‌ ایمنی و بهداشت حرفه ای و مانور دور میزی پدافند غیر عامل در نیروگاه دورود

نشست مدیران ارشد شرکت «تهیه و تولید مواد معدنی ایران» با محوریت معدن کاری پایدار برگزار شد

افتتاح فاز دوم ساختمان اصلی مجموعه سایت دائمی پارک علم و فناوری همدان

وقتی صدای 6 سال خاموش یک مرد در سفر استاندار شنیده شد

معارفه رئیس جدید اداره میراث‌فرهنگی شهرستان تویسرکان

رکورد 60 هزار کیلومتر گشت جاده‌ای و اجرای 500 فعالیت ایمنی توسط راهداری ملایر در مسیر بازگشت زائران اربعین

سومین کنفرانس و نمایشگاه گردشگری سلامت اکو(12 ژوئن 2025)

مسافرت من باعث سرگرمی عزیزان شده| کاری را که فکر می کنم درست است انجام می دهم| سفر من ضرری به مردم نمی زند!

✨ اگر سید علی آن روز جام زهر می نوشید...

دعوت سپاه انصارالحسین(ع) همدان از آحاد مردم، جهت شرکت در راهپیمایی روز قدس

شهید شاه حسینی شهید شاخص سال 1404 در همدان معرفی شد

مدال طلای جشنواره Lion City 2025 سنگاپور به علی ثقفی رسید

کمک ده میلیارد ریالی بسیجیان همدان برای آزادی بانوان زندانی

وقتی ویلای شاه برای استفاده مسئولین منطقه نظامی میشود+فیلم

در عرصه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بهزیستی یکی از ناکارآمدان

گزارشات ثبت شده مردم در سامانه مطالبه‌گری سو تا حصول نتیجه پیگیری می‌شود

سفیدشویی کارگزاران و اصلاحات با چاشنی پناه گیری پشت فرزند رهبری!

سفیدشویی کارگزاران و اصلاحات با چاشنی پناه گیری پشت فرزند رهبری!

کثافت کاری زیر پوست دانشگاه و خواب سنگین متولیان!

فساد ستیزی وزیر راه و شهرسازی فرزانه صادق؛ دامن گیر پرونده‌داران در نظام مهندسی شد

شستشوی حرم حضرت زینب( س) توسط مدافعان حرم

بیکاری در “کار “ بیداد می‌کند/مطالبه مردم همدان از نمایندگان مجلس، راستی آزمایی آمار عملکردی 2 ساله‌ مدیرکل اداره کار است!

جوابیه مدیر‌کل صمت به گزارش “ همدان خبر”

مانع سقوط صنعت، معدن و تجارت استان شوید

مهارتورم‌ و رشد تولید نیازمند اجرای کامل قوانین است/تاکنون حق یک درصدی دولت از معادن در همدان پرداخت نشده است

تنقیح قوانین اقتصادی توسط مجلس کمک بزرگی به رونق تولید می‌کند

استفاده آزمایشی از روش نوین محلول پاشی برای یخ زدایی و برفروبی

پیش بینی برداشت 130 هزار تن گندم و جو از مزارع کبودراهنگ