آخرین مطالب

رییس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان:

ساماندهی نیروی انسانی مهمترین دغدغه مدیریت شهری است شهر وشورا

ساماندهی نیروی انسانی مهمترین دغدغه مدیریت شهری است

  بزرگنمایی:
رییس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان گفت: ساماندهی نیروی انسانی یکی از مهمترین دغدغه‌های موجود در شهرداری همدان است و باید قانون به نحوی رعایت شود که موجب برقراری عدالت و انگیزه‌بخشی در بین کارکنان شود که این امر در ارتقای بهره‌وری بسیار موثر خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری همدان خبر، جلسه کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورا با حضور اعضای کمیسیون و در دفتر معاونت خدمات شهری شهرداری با هدف بررسی عملکرد سال 1401 و افق کاری 1402 در حوزه‌های کاری مختلف تشکیل و مورد بررسی قرار گرفت.

مرتضی کرباسیان در این جلسه با بیان اینکه بکارگیری افراد در پست‌ها باید بر اساس تخصص، سوابق و طبق قراردادهای کاری باشد، تأکید کرد: هدف از برگزاری این جلسات استفاده از خلاقیت، ایده‌های نوآورانه و طرح‌های ارائه شده معاونت‌ها و سازمان‌ها در بخش‌های مختلف به ویژه در بحث منابع انسانی و بهره‌وری است.

وی بحث منابع انسانی و ساماندهی در این بخش را یکی از مهمترین دغدغه‌های موجود در شهرداری برشمرد و گفت: ساماندهی این حوزه موجب برقراری عدالت و انگیزه‌بخشی در بین کارکنان شده و این امر در ارتقای بهره‌وری بسیار موثر خواهد بود.

رییس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان بیان کرد: با بکارگیری نیروهای متخصص و در جایگاه‌های مناسب شاهد این خواهیم بود که نیروها تلاش بر ارتقا به واسطه انجام وظیفه  دارند نه از طریق ارتباط با بدنه مدیریت شهری.

کرباسیان با بیان اینکه با توجه به اقدامات موثر انجام شده تا کنون انتظار می‌رود شاهد چارت سازمانی پویا و خلاق در شهرداری باشیم که نتیجه آن در سال‌های آینده خود را نشان خواهد داد، افزود: شایسته سالاری مهمترین رکن در انتصابات خواهد شد.

وی تأکید کرد: مدیران، قدردان کارشناسان ارائه دهنده نظرات کارشناسی دقیق و درست باشند و تلاش در استفاده از این نظرات را سرلوحه کار خود قرار دهند تا شاهد رفتار سازمانی خوب در بدنه شهرداری باشیم.

رییس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان در پایان خاطرنشان کرد: تغییر و ارتقای قراردادهای کاری و تبدیل وضعیت کارکنان نباید باعث کم کاری شود بلکه باید انرژی مضاعفی در پیشبرد اهداف و برنامه‌های مدیریت شهری باشد.

*صفری‌افلاکی: اتحادیه‌ها به غلط، حریم شغلی را رعایت نمی‌کنند

نایب رییس شورای اسلامی شهر همدان مدیریت نیروی انسانی در شهرداری را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: در صورت کم‌کاری برخی نیروها باید تفاوت‌ها در عملکردها دیده شود تا از سلب اعتماد نسبت به حاکمیت و سست شدن نیروها جلوگیری شود.

حجت‌الاسلام ناصر صفری‌افلاکی با بیان اینکه امانت‌دار بیت‌المال هستیم، ادامه داد: باید با کمترین هزینه بیشترین بهره‌وری را داشته باشیم.

وی با انتقاد از تخصیص بیلبوردهای سطح شهر در معابر عمومی به بخش خصوصی، خاطرنشان کرد: همین بیلبوردها بیشترین تأثیر را در تبلیغات و فرهنگ‌سازی دارند که باید در اختیار خود شهرداری و به منظور اقدامات فرهنگی باشد.

نایب رییس شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: در سده اخیر یکی از ابزارهای نفوذ فرهنگی بیگانه، مصادره دانشمندان ما بوده است که برای جلوگیری از این امر باید تدابیر و اقدامات لازم را در حوزه فرهنگی داشته باشیم.

صفری‌افلاکی در خصوص ساماندهی مشاغل نیز اظهار کرد: در این خصوص احداث شهرک‌ها و بازارچه‌های صنفی همت بیشتری را از سوی معاونت خدمات شهری می‌طلبد.

وی با بیان اینکه اتحادیه‌های ما به غلط سرانه‌ها و حریم شغلی را رعایت نمی‌کنند، گفت: به عنوان مثال پروژه مجتمع الوند از حدود 20 سال پیش آغاز شده اما چه کسی متولی به سرانجام رساندن آن است؟

نایب رییس شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: شهرداری متولی اتمام پروژه‌هایی همچون مجتمع الوند به منظور ساماندهی مشاغل است که باید ورود کند.

*رضایی: ساماندهی مشاغل از اولویت‌های مغفول مانده شهرداری است

رییس مرکز پژوهش‌های شورای شهر همدان با بیان اینکه معاونت خدمات شهری و سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری در معرض قضاوت مستقیم مردم هستند، یادآور شد: این دو معاونت و سازمان بازتاب دهنده خدمات شهرداری به مردم هستند.

علی رضایی با تأکید بر اینکه در ارائه خدمات باید حساس بوده و مسئولان با احساس مسئولیت، اهتمام لازم برای خدمت‌رسانی به شهروندان را داشته باشند، اظهار کرد: معاونت خدمات شهری یکی از معاونت‌های مهم و راهبردی شهرداری است.

وی با بیان اینکه ساماندهی مشاغل یکی از اولویت‌های مغفول مانده شهرداری است، گفت: این مهم در شهر همدان بسیار عقب مانده است و این موضوع ابتدا باید برای شهردار به خوبی تبیین شده و شورا نیز این امر را از شهردار مطالبه کند.

رییس مرکز پژوهش‌های شورای شهر همدان بیان کرد: شهر از لحاظ انضباطی  در شرایط مناسبی قرار ندارد و شهرداری موظف به رعایت انضباط شهر بوده و شورا نیز باید این موضوع را پیگیری کند که البته کمیسیون گردشگری شورا به خوبی پیگیر این مهم است.

رضایی با بیان اینکه متأسفانه هنوز طرح مطالعاتی در برخی پروژه‌ها انجام نشده است، افزود: خواستار ارسال اولویت‌ها و طرح‌ها از سوی معاونت‌ها و سازمان‌ها به مرکز پژوهش‌ها هستیم.

*معاون خدمات شهری شهرداری همدان: تیم فعال کنونی در حوزه معاونت خدمات شهری، دانش محور است

حامد جلیلوند نیز در این جلسه عمده مسائل و مشکلات را انجام کارهای بدون مطالعه و پشتوانه علمی در حوزه خدمات شهری دانست و تصریح کرد: در تمام سازمان‌های زیر مجموعه حوزه خدمات شهری این مهم به چشم می‌آمد.

وی با بیان اینکه تیم فعال کنونی در حوزه معاونت خدمات شهری، دانش محور است، ادامه داد: نیاز به خرد جمعی بیشتر احساس شد و بر این اساس کمیته‌های زیر مجموعه تشکیل شد.

معاون خدمات شهری شهرداری همدان خاطرنشان کرد: ایجاد اداره محیط زیست در این بخش مهمترین بحث مغفول مانده بود و متأسفانه هیچ یک از پروژه‌های کنونی پیوست زیست محیطی ندارد.

جلیلوند یادآور شد: در تمام شهرهای هم سطح همدان سال‌های سال است که اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهری و اداره منابع آب تشکیل شده است.

وی بحث ساماندهی نیروی انسانی در این بخش را از دیگر دغدغه‌ها برشمرد و اظهار کرد: دغدغه جدی طبقه‌بندی کارکنان در حوزه خدمات شهری است.

معاون خدمات شهری شهرداری همدان با اشاره به لزوم پیگیری طرح‌های مطالعاتی، گفت: ساماندهی مشاغل یکی از موارد قابل توجه در این بخش بود که شهرداری و مردم درگیر آن هستند.

جلیلوند با تأکید بر اینکه اهمیت طرح جامع ساماندهی مشاغل، کم از طرح تفصیلی نیست، بیان کرد: طرح جامع شهری و طرح تفصیلی در دست بازنگری بوده و اکنون فرصت مناسبی است که طرح جامع ساماندهی مشاغل با این دو طرح همپوشانی داشته باشد.
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رمز موفقیت در «زمان‌شناسی، موقعیت‌شناسی و اقدام به موقع» است / قدر فرصت خدمت را بدانیم

افت 42 متری آبخوان کبودرآهنگ؛ در برخی مناطق دیگر آب قابل برداشت نداریم

تعویض 7552 کنتور معیوب با اجرای طرح ملی مهتاب در همدان

تأمین 730 میلیارد تومان برای تکمیل تصفیه‌خانه تالوار در دستور کار قرار گرفت

همدان می‌تواند به بزرگ‌ترین پژوهشگاه و آزمایشگاه طب ایرانی و سینوی تبدیل شود

بوعلی سینا با انتخاب همدان، کریدور تمدنی ایران را رقم زد

آغاز چهل‌ویکمین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان دختر سراسر کشور با شعار "همه با هم برای ایران، برای مدرسه"

همدان؛ الگوی عملیاتی دولت پای کار مردم در بحران‌ها / از حضور میدانی استاندار تا نجات 1100 تن گوشت در ماه رمضان

از جشنواره گیاهان دارویی تا نشست محور گردشگری غرب کشور

پایان رقابت‌های شطرنج کارکنان شهرداری‌های کلان‌شهرهای ایران در همدان؛ تهران و مشهد بر سکوی نخست ایستادند

ورزش، زمینه‌ساز پویایی، انگیزه و همدلی در مجموعه شهرداری‌هاست

دانشگاه آزاد متولی گردشگری ورزشی استان شود

مدیریت محله‌محور با محوریت مسجد، راهبرد اصلی دولت برای حل مسائل کشور است

تولید 19 هزار و 500 تن سیر در همدان با ظرفیت توسعه صادرات

افتتاح 1260 پروژه عمرانی و اقتصادی در هفته دولت با حضور وزیر راه و شهرسازی در همدان

برگزاری 13 برنامه فرهنگی، هنری و گردشگری به مناسبت روز همدان

مشارکت اورژانس 115 استان همدان در انتقال ایمن بیماران از بیمارستان سینا به اکباتان

یکی از مولفه‌هایی که ایران را به ابرقدرت تبدیل کرده، حفظ امنیت غذایی در کشور است

بررسی سیاست‌های ترویج زیست عفیفانه در همدان/ واحدهایی که از نظام مجوز و تسهیلات دریافت می‌کنند، باید ضوابط را رعایت کنند

همدان میزبان هجدهمین نمایشگاه صنایع‌دستی کشور

مصوبه روی کاغذ کافی نیست؛ اجرا نشدن تصمیمات مسکن، ترک فعل و قابل پیگیری قضایی است

آیا باشگاه‌های ورزشی به سالن مد و رقص تبدیل شده‌اند؟/نحوه برخورد با هنجارشکنی ها در این زمینه به چه صورت است؟

پیشرفت و توسعه در همدان در گرو پیگیری مدیران جهادی، جسور و با درایت است

مجموعه گردشگری علیصدر زیر ذره‌بین نظارت/ بازدید معاون استاندار و مدیرکل میراث‌فرهنگی همدان از غار

بازدید مدیرکل منابع انسانی وزارت میراث‌فرهنگی از مجموعه جهانی هگمتانه و موزه‌ منطقه‌ای غرب کشور

اخطار معاون استاندار همدان به جهاد کشاورزی در ستاد تنظیم بازار؛

20 درصد از اشتراک‌های آب سازمان‌ها و ادارات در همدان بدمصرف هستند/ قطع آب در انتظار ادارات پرمصرف همدان

توزیع کود، با تمرکز بر توسعه کشاورزی در استان همدان

کارگاه تخصصی مدیریت تعدیل و قراردادها در همدان برگزار شد

روز خبرنگار؛ یک پیام تبریک کافی نیست!

همدان، میزبان مسابقات ورزشی دانش‌آموزان منطقه 4 کشور

فروشگاه متخلف لوازم قنادی در همدان پلمب شد

250 میلیارد تومان مطالبه آبفای همدان از مشترکین/ خدمت‌رسانی بدون وقفه ادامه دارد

آغاز مزایده معادن و محدوده‌های اکتشافی استان همدان/ فرصت طلایی سرمایه‌گذاری در معادن همدان

ارائه خدمات مرکز اورژانس 115 استان همدان به 745 مصدوم حوادث ترافیکی از ابتدای مردادماه

همدان میزبان نخستین جشنواره گیاهان دارویی حکیم هزاره‌ها

فرصت تبدیل آرای قطعی تخریب ماده 100 به جریمه تا پایان سال 1405/ لزوم تعیین تکلیف ساختمان‌های مشمول

هشدار جدی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان؛ شنا در سدها و تأسیسات آبی ممنوع است/ بی‌توجهی به هشدارها حادثه‌آفرین است

درخشش روابط عمومی تعزیرات حکومتی همدان در ارزیابی کشوری / کسب رتبه سوم و ثبت جهش 228 درصدی عملکرد

رسیدگی به بیش از چهار هزار پرونده تعزیراتی در در چهار ماه نخست سال 1405 در همدان

مظلومیت اصفهان در جنگ رمضان

توسعه و جهش در سرعت عملیات و هوشمندسازی مدیریت خدمات اورژانس همدان

تحول در ناوگان اورژانس همدان با خرید 25 دستگاه آمبولانس پیشرفته

آمادگی کامل سامانه 137 شهرداری همدان برای پاسخگویی و اطلاع رسانی به زائران اربعین حسینی

مرحله استانی هفتمین اجلاس نماز دانش آموزی استان همدان برگزار شد

موکب شهدای رسانه‌ ؛ قرارگاه روایت خدمت‌رسانی اربعین در همدان

مطالبه‌ای از جنس پاسخگویی؛ زمان ارائه کارنامه عملکردی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری همدان فرا رسیده است

موکب شهدای رسانه‌ ؛ قرارگاه روایت خدمت‌رسانی اربعین در همدان

آغاز طرح نظارت شبانه بر کیفیت خدمات عمومی در همدان

شناسایی و تعویض 7 هزار کنتور معیوب در همدان