آخرین مطالب

در دفاع از انقلاب تحلیل

در دفاع از انقلاب

  بزرگنمایی:
همه این دستاوردهای مادی از این منظر که در جهت عدالت هستند، خود ارزش بی نظیری تلقی می شوند که برچسب هایی مانند تکنوکراتیک از سرجهل یا سادگی است.

در بازخوانی حرکت چهل ساله انقلاب اسلامی ، بعضی رسانه ها و افراد بجای نگاه کلان به مسیر انقلاب اسلامی و فتح قله های بی نظیر در این چهل ساله ، درگیر و دار ژورنالیسم و اتفاقات روزمره و تحلیل دولت فعلی افتاده و بدون نگاه منظومه ای بصورت کاریکاتوری دستاوردهای انقلاب را مورد خدشه قرار می دهند.

یکی از مسائلی که مکررا طرح می شود ، قلمداد کردن پیشرفت های انقلاب اسلامی در عرصه های موشکی ، نانو ، توزیع برق ، جاده سازی، هسته ای و… به عنوان دستاوردهای تکنوکراتیک و فاقد ارزش است.

اما این جماعت اولا توجهی نمی کنند که پشت تمامی این پیشرفت ها، بزرگترین دستاورد انقلاب یعنی انسان های انقلاب اسلامی بوده اند، انسان هایی با روحی بزرگ که بی توجه به فشارهای دنیا با کمترین امکانات این ثمرات عظیم را برجای گذاشته اند. اگر امروز در موشکی و هسته ای ، سلول های بنیادی ، نانو و… جزو سرآمدان دنیا هستیم تمام این ها را مدیون مردان بزرگی چون طهرانی مقدم ها ، احمدی روشن ها ، آشتیانی ها ، شهریاری ها و … هستیم. اصولا بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی پرورش و تولید انسان انقلاب اسلامی بود ، انسان های بزرگی که یک شبه ره صدساله عرفا را طی کردند ، انسان های تاریخ سازی که آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی شان عبادتگاه و میدان جنگ شان است، انسان های الهی که کانهم بنیان مرصوص در برابر لشگر کفر از شلمچه و طلاییه تا حلب و خان طومان به میدان می روند و می رزمند و قهرمانانه فاتح میدان هم می شوند آن هم در زمانه ای که در دنیای مادی جبهه کفر از زمین و آسمان می تازد. به تعبیر زیبای یکی از همین بزرگ دستاوردهای انقلاب اسلامی سیدشهیدان اهل قلم سید مرتضی آوینی «و اگر انقلاب اسلامی هیچ دستاوردی جز پرورش انسان‌هایی اینچنین نداشت، باز هم می‌ارزید تا حزب الله جان و سر خویش را فدای حفظ آن کند.»

ثانیا همین دستاوردهای مادی را وقتی در پازل کلان مسیر تمدنی انقلاب اسلامی ببینیم و جهت گیری حصول آنها را مورد دقت قرار دهیم خواهیم یافت ، قیاس این پیشرفت ها با پیشرفت دیگر کشورها از اساس باطل است. چرا که تمامی این پیشرفت ها نه تنها توام با استقلال بدست آمده ، بلکه در یک کارزار سخت و تمام عیار با جبهه کفر در عالم بدان ها رسیده ایم. کارزاری که بخاطر استقلال ، خودکفا بودن این پیشرفت ها و گفتمان انسان ساز و جهان شمول انقلاب اسلامی با انواع تحریم ها ، ترورها ، جنگ هشت ساله ، فتنه ها و هراقدام ممکنی روبرو بوده ایم. لذا این پیشرفت ها که توام با استقلال سیاسی و همزمان ترویج گفتمان انقلاب اسلامی بوده است. و نه پیشرفت وارداتی و با سلب اختیار و استقلال که با بقیه کشورها که خود را لاجرم ذیل یکی از قطب های جهانی توسعه وابسته ای داشته اند اساسا متفاوت است. و دستیابی به همین دستاوردهای مادی چون کارزار جنگی بوده است که چیزی جز جهاد فی سبیل الله برآن نمی توان نام نهاد.

ثالثا مساله مهمی که مورد غفلت قرار می گیرد این است که جهت و سمت و سوی این پیشرفت ها به کدام مسیر بوده است؟ اگر جاده سازی ، توزیع برق ، تامین مسکن ، نهضت سواد آموزی و گسترش رشد و دانش در کشور بوده است ؛ یقینا هر انسان آزاده و عاقلی شهادت خواهد داد این ها در جهت کاهش شکاف طبقاتی و توزیع سراسری در کشور بوده است. اگر جاده سازی در این چهل سال گسترش پیدا کرده است ، در جهت توسعه جاده سازی به نقاط محروم و مستضعف بوده ، اگر توزیع برق سراسری بوده ، در جهت گسترش شبکه برق در مناطق فاقد برق در روستاها و حاشیه ها بوده لذا جهت پیشرفت در چهل ساله انقلاب نیز به سمت عدالت گستری بوده است. لذا همه این دستاوردهای مادی از این منظر که در جهت عدالت هستند، خود ارزش بی نظیری تلقی می شوند که برچسب هایی مانند تکنوکراتیک از سرجهل یا سادگی است.

رابعا در این چهل سال پیشرفت ، انقلاب اسلامی همزمان که به دنبال انتقال تجربیات و پیشرفت های خود به هسته های مقاومت در سراسر جهان بوده ، در جهت ایجاد تمدن اسلامی به دنبال ایجاد کشوری الگو بوده است که با حفظ استقلال ، و پایفشاری بر آرمان های خود همزمان پیشرفت های مادی را هم در جهت عدالت و تامین رفاه مردم محقق کند. الگویی که بتواند در دنیا تکثیر بشود و نشان بدهد با مقاومت در برابر ابرقدرت ها و اتکا به نیروهای پرورش یافته مکتب انقلاب می توان کشوری پیشرفته و مستحکم ساخت.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رمز موفقیت در «زمان‌شناسی، موقعیت‌شناسی و اقدام به موقع» است / قدر فرصت خدمت را بدانیم

افت 42 متری آبخوان کبودرآهنگ؛ در برخی مناطق دیگر آب قابل برداشت نداریم

تعویض 7552 کنتور معیوب با اجرای طرح ملی مهتاب در همدان

تأمین 730 میلیارد تومان برای تکمیل تصفیه‌خانه تالوار در دستور کار قرار گرفت

همدان می‌تواند به بزرگ‌ترین پژوهشگاه و آزمایشگاه طب ایرانی و سینوی تبدیل شود

بوعلی سینا با انتخاب همدان، کریدور تمدنی ایران را رقم زد

آغاز چهل‌ویکمین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان دختر سراسر کشور با شعار "همه با هم برای ایران، برای مدرسه"

همدان؛ الگوی عملیاتی دولت پای کار مردم در بحران‌ها / از حضور میدانی استاندار تا نجات 1100 تن گوشت در ماه رمضان

از جشنواره گیاهان دارویی تا نشست محور گردشگری غرب کشور

پایان رقابت‌های شطرنج کارکنان شهرداری‌های کلان‌شهرهای ایران در همدان؛ تهران و مشهد بر سکوی نخست ایستادند

ورزش، زمینه‌ساز پویایی، انگیزه و همدلی در مجموعه شهرداری‌هاست

دانشگاه آزاد متولی گردشگری ورزشی استان شود

مدیریت محله‌محور با محوریت مسجد، راهبرد اصلی دولت برای حل مسائل کشور است

تولید 19 هزار و 500 تن سیر در همدان با ظرفیت توسعه صادرات

افتتاح 1260 پروژه عمرانی و اقتصادی در هفته دولت با حضور وزیر راه و شهرسازی در همدان

برگزاری 13 برنامه فرهنگی، هنری و گردشگری به مناسبت روز همدان

مشارکت اورژانس 115 استان همدان در انتقال ایمن بیماران از بیمارستان سینا به اکباتان

یکی از مولفه‌هایی که ایران را به ابرقدرت تبدیل کرده، حفظ امنیت غذایی در کشور است

بررسی سیاست‌های ترویج زیست عفیفانه در همدان/ واحدهایی که از نظام مجوز و تسهیلات دریافت می‌کنند، باید ضوابط را رعایت کنند

همدان میزبان هجدهمین نمایشگاه صنایع‌دستی کشور

مصوبه روی کاغذ کافی نیست؛ اجرا نشدن تصمیمات مسکن، ترک فعل و قابل پیگیری قضایی است

آیا باشگاه‌های ورزشی به سالن مد و رقص تبدیل شده‌اند؟/نحوه برخورد با هنجارشکنی ها در این زمینه به چه صورت است؟

پیشرفت و توسعه در همدان در گرو پیگیری مدیران جهادی، جسور و با درایت است

مجموعه گردشگری علیصدر زیر ذره‌بین نظارت/ بازدید معاون استاندار و مدیرکل میراث‌فرهنگی همدان از غار

بازدید مدیرکل منابع انسانی وزارت میراث‌فرهنگی از مجموعه جهانی هگمتانه و موزه‌ منطقه‌ای غرب کشور

اخطار معاون استاندار همدان به جهاد کشاورزی در ستاد تنظیم بازار؛

20 درصد از اشتراک‌های آب سازمان‌ها و ادارات در همدان بدمصرف هستند/ قطع آب در انتظار ادارات پرمصرف همدان

توزیع کود، با تمرکز بر توسعه کشاورزی در استان همدان

کارگاه تخصصی مدیریت تعدیل و قراردادها در همدان برگزار شد

روز خبرنگار؛ یک پیام تبریک کافی نیست!

همدان، میزبان مسابقات ورزشی دانش‌آموزان منطقه 4 کشور

فروشگاه متخلف لوازم قنادی در همدان پلمب شد

250 میلیارد تومان مطالبه آبفای همدان از مشترکین/ خدمت‌رسانی بدون وقفه ادامه دارد

آغاز مزایده معادن و محدوده‌های اکتشافی استان همدان/ فرصت طلایی سرمایه‌گذاری در معادن همدان

ارائه خدمات مرکز اورژانس 115 استان همدان به 745 مصدوم حوادث ترافیکی از ابتدای مردادماه

همدان میزبان نخستین جشنواره گیاهان دارویی حکیم هزاره‌ها

فرصت تبدیل آرای قطعی تخریب ماده 100 به جریمه تا پایان سال 1405/ لزوم تعیین تکلیف ساختمان‌های مشمول

هشدار جدی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان؛ شنا در سدها و تأسیسات آبی ممنوع است/ بی‌توجهی به هشدارها حادثه‌آفرین است

درخشش روابط عمومی تعزیرات حکومتی همدان در ارزیابی کشوری / کسب رتبه سوم و ثبت جهش 228 درصدی عملکرد

رسیدگی به بیش از چهار هزار پرونده تعزیراتی در در چهار ماه نخست سال 1405 در همدان

مظلومیت اصفهان در جنگ رمضان

توسعه و جهش در سرعت عملیات و هوشمندسازی مدیریت خدمات اورژانس همدان

تحول در ناوگان اورژانس همدان با خرید 25 دستگاه آمبولانس پیشرفته

آمادگی کامل سامانه 137 شهرداری همدان برای پاسخگویی و اطلاع رسانی به زائران اربعین حسینی

مرحله استانی هفتمین اجلاس نماز دانش آموزی استان همدان برگزار شد

موکب شهدای رسانه‌ ؛ قرارگاه روایت خدمت‌رسانی اربعین در همدان

مطالبه‌ای از جنس پاسخگویی؛ زمان ارائه کارنامه عملکردی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری همدان فرا رسیده است

موکب شهدای رسانه‌ ؛ قرارگاه روایت خدمت‌رسانی اربعین در همدان

آغاز طرح نظارت شبانه بر کیفیت خدمات عمومی در همدان

شناسایی و تعویض 7 هزار کنتور معیوب در همدان