آخرین مطالب

در دومین همایش ملی "تشکل های اقتصادی، راهبران توسعه "صورت پذیرفت:

انتخاب اتاق بازرگانی همدان بعنوان اتاق برتر کشور در حوزه تشکل های اقتصادی اقتصادی

انتخاب اتاق بازرگانی همدان بعنوان اتاق برتر کشور در حوزه تشکل های اقتصادی

  بزرگنمایی:
دومین همایش ملی «تشکل‌های اقتصادی، راهبران توسعه» ۲۳ مردادماه ۱۳۹۸ با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، رضا رحمانی وزیر صنعت ،علی اصغر زبردست رئیس اتاق همدان و جمعی از اعضای تشکل‌های اقتصادی کشور برگزار شد.

به گزارش همدان خبر، در این مراسم از علی اصغر زبردست ریاست اتاق بازرگانی صنایع معادن وکشاورزی همدان بعنوان اتاق برتر کشور در حوزه تشکل ها تقدیر بعمل آمد.
طاهره ایزدی دبیراجرایی ومسئول حوزه تشکل های اقتصادی استان همدان در این رابطه افزود:
در حال حاضر 200 تشکل ملی و 300 تشکل استانی در کشور فعال هستند که تمام بخش‌های اقتصادی را پوشش می‌دهند که اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان همدان توانسته با حضور فعال 18 تشکل پویای اقتصادی بعنوان اتاق برتر کشور معرفی شود. وی اذعان داشت ظرف 4 سال گذشته موفق شدیم تعداد تشکل های اقتصادی اتاق همدان را از 2 تشکل به 18 تشکل فعال اقتصادی افزایش دهیم که از میان 3 تشکل ملی ثبت شده مشغول فعالیت می باشند.مسئول حوزه تشکل های اقتصادی اتاق همدان تاکید کرد بیش از 400 نفر در این تشکل ها به فعالیت می پردازند.وی خاطر ساخت تاسیس 6 تشکل اقتصادی دیگر نیز در دست اقدام می باشد.
ایزدی در ادامه تاکید کرد تشکل های اقتصادی می توانند صدای بخش خصوصی باشند و با انعکاس نظرات فعالان اقتصادی به دولت در بهبود کیفیت تصمیمات، اثرگذار باشند.
علی اصغر زبردست رئیس اتاق همدان نیز در این رابطه افزود :
تشکل‌ها پل ارتباطی میان فعالان اقتصادی و تصمیم‌گیران هستند و دولت با بهره‌گیری از نظرات تحلیل شده از سوی تشکل‌ها این فرصت را دارد تا به حل مشکلات پرداخته و عملکرد بهتری داشته باشد.
علی اصغر زبردست خاطر نشان ساخت تشکل‌گرایی یعنی حفظ و احترام به سرمایه اجتماعی و اینکه دولت تنها در حرف بگوید از دانش تشکل‌ها استفاده می‌کند، کافی نیست؛ بلکه باید بدنه اجرایی دولت هم به این امر اعتقاد داشته باشد.
وی اذعان داشت تکیه بر درآمدهای دولتی منجر به شکاف میان دولت و مردم شده است که با تقویت بیش از پیش تشکل ها این خلا جبران خواهد
به گفته رئیس پارلمان بخش خصوصی استان همدان تشکل ها با احاطه ای که به رشته فعالیت های متعدد در جامعه دارند می توانند نقش ارشادی و هدایتی برای انباشت سرمایه در بخش های مختلف ایفا و عدم توزان موجود در این حوزه ها را تعدیل کنند.
غلامحسین شافعی، رئیس اتاق ایران نیز ضمن قدردانی از توجه ویژه معاون اول رئیس جمور به بخش خصوصی و حضور ایشان در مراسم روز ملی تشکل ها، تشریح کرد: تشکل های اقتصادی سازمان های خودجوش و غیردولتی هستند که بر اساس نیاز و به منظور فعالیت در زمینه های مختلف اقتصادی به صورت داوطلبانه به وجود آمده اند.
او ادامه داد: تشکل، تلاش های متفرق بنگاه های اقتصادی را یکپارچه و هدفمند ساخته و به عنوان نهاد واسط و پل ارتباطی بین مردم و دولت، با برنامه ریزی و سازماندهی مناسب، حرکت به سمت اهداف توسعه ای را تسهیل می کند.
رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز با تأکید بر نقش و جایگاه ویژه تشکل‌ها در اقتصاد، از تشکل‌های اقتصادی به عنوان تکیه‌گاه اصلی روند توسعه یاد کرد و گفت: اگر بتوانیم در کنار هم بایستیم، توانی در مجموعه کشور ایجاد می‌شود که مسیر توسعه را هموارتر خواهد کرد.
وی از آمادگی این وزارتخانه برای واگذاری هر بخشی از تصدی‌گری‌ها که منع قانونی نداشته باشد، خبر داد. رحمانی معتقد است چنانچه در مسیر توسعه بتوانیم از توان مردم و ظرفیت‌هایی که در اختیار داریم به بهترین شکل ممکن بهره ببریم، باید همه چیز را برای واگذاری‌ها مهیا کنیم.
اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور به عنوان سخنران پایانی این همایش از برخی پیچیدگی‌ها و سختی‌هایی که هنگام تصمیم‌گیری به ویژه در شرایط اعمال انواع فشارها و تحریم‌ها به وجود می‌آید، سخن گفت. به اعتقاد این مقام مسئول باید در این وضعیت سه موضوع مهم را در نظر گرفت؛ اول معیشت و رفاه مردم که بسیار تعیین‌کننده است. دوم مسئله ارز و در نهایت منابع و درآمدهای دولت که به شدت کاهش یافته است.
جهانگیری در ادامه از سرمایه‌گذاری اندکی که در طول چند سال اخیر در کشور اتفاق افتاده اظهار نگرانی کرد و گفت: باید بی‌رغبتی بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید را آسیب‌شناسی کرده و علت‌ها را درمان کنیم. حفظ امنیت و حرمت سرمایه‌گذار دو رکن اصلی هستند که نباید از آنها غفلت کرد.
در پایان این مراسم از پیشکسوتان حوزه تشکل ها و از اتاق همدان به عنوان اتاق‌ برتر کشور در حوزه تشکل‌گرایی، تجلیل و قدردانی شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رمز موفقیت در «زمان‌شناسی، موقعیت‌شناسی و اقدام به موقع» است / قدر فرصت خدمت را بدانیم

افت 42 متری آبخوان کبودرآهنگ؛ در برخی مناطق دیگر آب قابل برداشت نداریم

تعویض 7552 کنتور معیوب با اجرای طرح ملی مهتاب در همدان

تأمین 730 میلیارد تومان برای تکمیل تصفیه‌خانه تالوار در دستور کار قرار گرفت

همدان می‌تواند به بزرگ‌ترین پژوهشگاه و آزمایشگاه طب ایرانی و سینوی تبدیل شود

بوعلی سینا با انتخاب همدان، کریدور تمدنی ایران را رقم زد

آغاز چهل‌ویکمین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان دختر سراسر کشور با شعار "همه با هم برای ایران، برای مدرسه"

همدان؛ الگوی عملیاتی دولت پای کار مردم در بحران‌ها / از حضور میدانی استاندار تا نجات 1100 تن گوشت در ماه رمضان

از جشنواره گیاهان دارویی تا نشست محور گردشگری غرب کشور

پایان رقابت‌های شطرنج کارکنان شهرداری‌های کلان‌شهرهای ایران در همدان؛ تهران و مشهد بر سکوی نخست ایستادند

ورزش، زمینه‌ساز پویایی، انگیزه و همدلی در مجموعه شهرداری‌هاست

دانشگاه آزاد متولی گردشگری ورزشی استان شود

مدیریت محله‌محور با محوریت مسجد، راهبرد اصلی دولت برای حل مسائل کشور است

تولید 19 هزار و 500 تن سیر در همدان با ظرفیت توسعه صادرات

افتتاح 1260 پروژه عمرانی و اقتصادی در هفته دولت با حضور وزیر راه و شهرسازی در همدان

برگزاری 13 برنامه فرهنگی، هنری و گردشگری به مناسبت روز همدان

مشارکت اورژانس 115 استان همدان در انتقال ایمن بیماران از بیمارستان سینا به اکباتان

یکی از مولفه‌هایی که ایران را به ابرقدرت تبدیل کرده، حفظ امنیت غذایی در کشور است

بررسی سیاست‌های ترویج زیست عفیفانه در همدان/ واحدهایی که از نظام مجوز و تسهیلات دریافت می‌کنند، باید ضوابط را رعایت کنند

همدان میزبان هجدهمین نمایشگاه صنایع‌دستی کشور

مصوبه روی کاغذ کافی نیست؛ اجرا نشدن تصمیمات مسکن، ترک فعل و قابل پیگیری قضایی است

آیا باشگاه‌های ورزشی به سالن مد و رقص تبدیل شده‌اند؟/نحوه برخورد با هنجارشکنی ها در این زمینه به چه صورت است؟

پیشرفت و توسعه در همدان در گرو پیگیری مدیران جهادی، جسور و با درایت است

مجموعه گردشگری علیصدر زیر ذره‌بین نظارت/ بازدید معاون استاندار و مدیرکل میراث‌فرهنگی همدان از غار

بازدید مدیرکل منابع انسانی وزارت میراث‌فرهنگی از مجموعه جهانی هگمتانه و موزه‌ منطقه‌ای غرب کشور

اخطار معاون استاندار همدان به جهاد کشاورزی در ستاد تنظیم بازار؛

20 درصد از اشتراک‌های آب سازمان‌ها و ادارات در همدان بدمصرف هستند/ قطع آب در انتظار ادارات پرمصرف همدان

توزیع کود، با تمرکز بر توسعه کشاورزی در استان همدان

کارگاه تخصصی مدیریت تعدیل و قراردادها در همدان برگزار شد

روز خبرنگار؛ یک پیام تبریک کافی نیست!

همدان، میزبان مسابقات ورزشی دانش‌آموزان منطقه 4 کشور

فروشگاه متخلف لوازم قنادی در همدان پلمب شد

250 میلیارد تومان مطالبه آبفای همدان از مشترکین/ خدمت‌رسانی بدون وقفه ادامه دارد

آغاز مزایده معادن و محدوده‌های اکتشافی استان همدان/ فرصت طلایی سرمایه‌گذاری در معادن همدان

ارائه خدمات مرکز اورژانس 115 استان همدان به 745 مصدوم حوادث ترافیکی از ابتدای مردادماه

همدان میزبان نخستین جشنواره گیاهان دارویی حکیم هزاره‌ها

فرصت تبدیل آرای قطعی تخریب ماده 100 به جریمه تا پایان سال 1405/ لزوم تعیین تکلیف ساختمان‌های مشمول

هشدار جدی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان؛ شنا در سدها و تأسیسات آبی ممنوع است/ بی‌توجهی به هشدارها حادثه‌آفرین است

درخشش روابط عمومی تعزیرات حکومتی همدان در ارزیابی کشوری / کسب رتبه سوم و ثبت جهش 228 درصدی عملکرد

رسیدگی به بیش از چهار هزار پرونده تعزیراتی در در چهار ماه نخست سال 1405 در همدان

مظلومیت اصفهان در جنگ رمضان

توسعه و جهش در سرعت عملیات و هوشمندسازی مدیریت خدمات اورژانس همدان

تحول در ناوگان اورژانس همدان با خرید 25 دستگاه آمبولانس پیشرفته

آمادگی کامل سامانه 137 شهرداری همدان برای پاسخگویی و اطلاع رسانی به زائران اربعین حسینی

مرحله استانی هفتمین اجلاس نماز دانش آموزی استان همدان برگزار شد

موکب شهدای رسانه‌ ؛ قرارگاه روایت خدمت‌رسانی اربعین در همدان

مطالبه‌ای از جنس پاسخگویی؛ زمان ارائه کارنامه عملکردی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری همدان فرا رسیده است

موکب شهدای رسانه‌ ؛ قرارگاه روایت خدمت‌رسانی اربعین در همدان

آغاز طرح نظارت شبانه بر کیفیت خدمات عمومی در همدان

شناسایی و تعویض 7 هزار کنتور معیوب در همدان