آخرین مطالب

پویش «سربازان در گهواره» در همایش شیرخوارگان حسینی همدان مدافعان حرم

  بزرگنمایی:
مسوول مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) استان همدان از برگزاری همایش بزرگ شیرخوارگان حسینی در روز ۱۵ شهریورماه در حسینیه امام(ره) و راه‌اندازی «پویش سربازان در گهواره» خبر داد.

پویش «سربازان در گهواره» در همایش شیرخوارگان حسینی همدان


اصغر رسولی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار همدان با بیان اینکه مراسم «شیرخوارگان حسینی» به رسم هر ساله زیر نظر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) و در استان با عنوان دبیرخانه این مجمع برنامه‌های خود را برگزار می‌کند اظهار کرد: سال گذشته حدود 150 برنامه در این زمینه در استان اجرا شد.

وی با بیان اینکه 200 در اولین جمعه ماه محرم با عنوان «شیرخوارگان حسینی» در استان همدان برگزار می‌شود گفت: از این تعداد 27 برنامه در شهر همدان و سایر برنامه‌ها نیز در شهرستان‌های استان برگزار خواهد شد.

مسوول مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) استان همدان بیان کرد: امسال 6 هزار برنامه در داخل و خارج از کشور و در 45 کشور برگزار می‌شود.

وی به برگزاری برنامه مرکزی در حسینیه امام(ره) با میزبانی مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) در روز جمعه اشاره کرد و افزود: این برنامه از ساعت 8:30 و با مداحی مداحان میثم احمدی‌پور، احمد گلپریان و سخنرانی سید حسین موسویان دنبال می‌شود.

رسولی با اشاره به توزیع 15 هزار بسته شامل لباس و سربند بین نوزادان حاضر در مراسم‌ تصریح کرد: این اقلام هر ساله به صورت رایگان و از محل کمک‌های مردمی و به صورت خیرمحور انجام می‎‌شود.

وی با بیان اینکه مبنا این است پایان برنامه 20 ساله، 10 درصد از بانوان استان یعنی بالغ بر 80 هزار نفر در این برنامه حضور یابند ادامه داد: اکنون حدود 50 هزار نفر از بانوان استان در این برنامه حضور دارند و در برنامه مرکزی حسینیه امام(ره) بین 5 تا 7 هزار نفر از بانوان شرکت می‌کنند.

مسوول مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) استان همدان خاطرنشان کرد: ستاد از حدود سه ماه قبل فعالیت خود را شروع کرده و فقط برای برگزاری برنامه اصلی مرکز استان در حسینیه امام(ره) در روز جمعه همدان 150 نفر نیرو سازماندهی شده است.

وی با اشاره به یک اقدام نو در حاشیه برگزاری این مراسم یادآور شد: در برنامه روز جمعه در حسینیه امام(ره) ویزیت رایگان اطفال توسط چند پزشک خیر انجام می‌شود.

رسولی تفاوت برنامه امسال با سال‌های گذشته را راه‌اندازی پویش استانی با عنوان «پویش سربازان در گهواره» دانست و اظهار کرد: یکی از مباحثی که در برنامه شیرخوارگان حسینی وجود داشت اتصال بحث عاشورا به بحث مهدویت و ظهور بود و بر این مبنا توزیع سربند یا صاحب الزمان(عج) در کل برنامه‌ها مشترک است.

وی به قرائت نذرنامه با مضمون «یا صاحب‌الزمان (عج)» فرزندم را نذر یاری قیام تو می‌کنم، او را برای قیامت برگزین و حفظ کن» اشاره کرد و گفت: با قرائت این نذرنامه مادر فرزند خود را در این مسیر نذر می‌کند و در این برنامه داستان تمام می‌شد اما امسال تدبیر دیگری اندیشیده شده است.

 

 

مسوول مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) استان همدان بیان کرد: امسال برنامه‌ریزی کرده‌ایم که بعد از اتمام این مراسم ارتباط ما با خانواده‌ها ادامه داشته باشد و با راه‌اندازی پویش در طول سال بر مبنای آن تربیت مهدوی که باید برای فرزندان در نظر گرفته شود اجرا می‌شود.

وی افزود: در این پویش به مادران اعلام می‌کنیم با نذر فرزندان خود برای یاری امام زمان(عج) طی سال نیز به منظور تربیت مهدوی از طریق اتاق فکرهای متشکل از علما، روانشناسان و افراد متبحر در تربیت اسلامی در فضای مجازی خانواده‌ها با ما در ارتباط خواهند بود.

رسولی با اشاره به برگزاری کلاس‌هایی در فضای مجازی به منظور تربیت مهدوی تصریح کرد: یک کلاس حضوری به صورت ماهانه در قالب کارگاه‌های آموزشی در شهر، استان، شهرستان‌ها و حتی روستاهایی که آمادگی تشکیل کلاس دارند نیز برگزار و محتوا و استاد مهیا می‌شود.

وی خواستار شرکت خانواده‌ها در «پویش سربازان در گهواره» شد و ادامه داد: در راستای اجرای این پویش مباحث خوب آموزشی و تربیتی مطرح می‌شود.

مسوول مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) استان همدان خاطرنشان کرد: این برنامه و برنامه‌های پیش رو بر مبنای کمک خیرین است؛ از هیچ نهاد و سازمانی بودجه‌ای برای برگزاری این مراسم دریافت نمی‌کنیم و کار به صورت هیأتی، خودجوش، مردمی و خیرمحور برگزار می‌شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

تصمیم‌گیری در مورد ایجاد و انحلال واحدهای دانشگاهی در حیطه اختیارات قوه مجریه است/ نمایندگان مجلس در امور اجرایی دخالت نکنند

از دست رفتن بازار صادرات سیب‌زمینی ایران به دلیل نوسان قیمت و تصمیمات خلق‌الساعه دولت

تجربه‌ای از جنس لمس و شنیدن در بهشت خاموش ایران/ بازدید نابینایان و کم‌بینایان از غار علیصدر همدان

چهارمین بزرگداشت میررضی‌الدین آرتیمانی شاعر زیباترین ساقی‌نامه در تویسرکان برگزار شد

دولت باید هم‌زمان با اخذ مالیات، حامی تولید و اشتغال باشد

اجرای برنامه دف‌نوازان ایران زمین در آرامگاه بوعلی‌سینا/ مسافران و شهروندان همدانی به صورت رایگان مهمان این برنامه بودند

متولیان باید برای رشد علمی استان همدان برنامه‌ریزی کنند

شهید مدنی اهل معرفت، تقوا و مجاهدت بود

جمع‌آوری خودروهای فرسوده از سطح منطقه 3

نیاز حیاتی صنایع تبدیلی کشاورزی همدان به پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات برای رهایی از چالش‌ها

ضایعات محصولات سیب زمینی در همدان 20درصد کاهش یافت

ششمین جشنواره برداشت رازیانه در رزن برگزار شد

همکاری شرکت سیاحتی علیصدر با تیپ 216 زرهی شهید قهرمان همدان

آغاز عملیات اجرایی فاز نخست اراضی قابل واگذاری سایت دائمی پارک علم و فناوری همدان

گلایه استاندار همدان از بی‌توجهی برخی مدیران کل به جشنواره سیر و موسیر سولان

تأکید استاندار همدان بر امیدآفرینی و اعتمادسازی در محور جهاد تبیین

گردهمایی ائمه جماعت و هیئت امنای مساجد شهرستان همدان با موضوع مدیریت مصرف آب و برق برگزار شد

فاز جدید مرمت بازار سنتی نهاوند آغاز شد

اتمام پروژه اصلاح هندسی بلوار شهید سردار شادمانی و ایجاد دوربرگردان جدید

50 درصد سیر کشور در همدان تولید می شود

نخستین جشنواره تئاتر طنز هگمتانه در همدان آغاز شد

عبور 5.1 میلیون وسیله‌نقلیه بین‌استانی در مرداد 1404

دوره آموزشی اصول‌ ایمنی و بهداشت حرفه ای و مانور دور میزی پدافند غیر عامل در نیروگاه دورود

نشست مدیران ارشد شرکت «تهیه و تولید مواد معدنی ایران» با محوریت معدن کاری پایدار برگزار شد

افتتاح فاز دوم ساختمان اصلی مجموعه سایت دائمی پارک علم و فناوری همدان

وقتی صدای 6 سال خاموش یک مرد در سفر استاندار شنیده شد

معارفه رئیس جدید اداره میراث‌فرهنگی شهرستان تویسرکان

رکورد 60 هزار کیلومتر گشت جاده‌ای و اجرای 500 فعالیت ایمنی توسط راهداری ملایر در مسیر بازگشت زائران اربعین

سومین کنفرانس و نمایشگاه گردشگری سلامت اکو(12 ژوئن 2025)

مسافرت من باعث سرگرمی عزیزان شده| کاری را که فکر می کنم درست است انجام می دهم| سفر من ضرری به مردم نمی زند!

✨ اگر سید علی آن روز جام زهر می نوشید...

دعوت سپاه انصارالحسین(ع) همدان از آحاد مردم، جهت شرکت در راهپیمایی روز قدس

شهید شاه حسینی شهید شاخص سال 1404 در همدان معرفی شد

مدال طلای جشنواره Lion City 2025 سنگاپور به علی ثقفی رسید

کمک ده میلیارد ریالی بسیجیان همدان برای آزادی بانوان زندانی

وقتی ویلای شاه برای استفاده مسئولین منطقه نظامی میشود+فیلم

در عرصه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بهزیستی یکی از ناکارآمدان

گزارشات ثبت شده مردم در سامانه مطالبه‌گری سو تا حصول نتیجه پیگیری می‌شود

سفیدشویی کارگزاران و اصلاحات با چاشنی پناه گیری پشت فرزند رهبری!

سفیدشویی کارگزاران و اصلاحات با چاشنی پناه گیری پشت فرزند رهبری!

کثافت کاری زیر پوست دانشگاه و خواب سنگین متولیان!

فساد ستیزی وزیر راه و شهرسازی فرزانه صادق؛ دامن گیر پرونده‌داران در نظام مهندسی شد

شستشوی حرم حضرت زینب( س) توسط مدافعان حرم

بیکاری در “کار “ بیداد می‌کند/مطالبه مردم همدان از نمایندگان مجلس، راستی آزمایی آمار عملکردی 2 ساله‌ مدیرکل اداره کار است!

جوابیه مدیر‌کل صمت به گزارش “ همدان خبر”

مانع سقوط صنعت، معدن و تجارت استان شوید

مهارتورم‌ و رشد تولید نیازمند اجرای کامل قوانین است/تاکنون حق یک درصدی دولت از معادن در همدان پرداخت نشده است

تنقیح قوانین اقتصادی توسط مجلس کمک بزرگی به رونق تولید می‌کند

استفاده آزمایشی از روش نوین محلول پاشی برای یخ زدایی و برفروبی

پیش بینی برداشت 130 هزار تن گندم و جو از مزارع کبودراهنگ