آخرین مطالب

خدمتی از سر صدق همچون مهر مادری فرهنگی اجتماعی

خدمتی از سر صدق همچون مهر مادری

  بزرگنمایی:


پزشکان داوطلب از تکاپوی خود برای همراهی با کاروان بشردوستی هلال‌احمر همدان در طرح نذرآب4 می‌گویند.


زیر تیغ آفتاب، در گرمترین روزهای سال در مرزی‌ترین نقطه جنوب شرقی کشور، آنچه اینروزها نمایان است تلألو مهرورزی فرشتگان سرخ‌و‌سفید‌پوش هلال‌احمر است. 
داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان همدان اینروزها میهمان سرزمین نخل‌های ریشه‌دار بلوچستان هستند.
زن ‌و‌ مرد آنچه در چَنته دارند را با خود به شهر سیب آورده‌اند تا در طَبَق اخلاص گذاشته و به هموطنان مهربانِ بلوچ خود هدیه کنند.


پزشکان داوطلب عضوی از این مجموعه هستند که در قالب کاروان سلامت معاونت امور داوطلبان هلال‌احمر همدان برای اجرای طرح نذرآب4 به شهرستان سیب‌‌و‌سوران سفر کرده‌اند.

کاروان سلامت خدمات مختلفی به مردم این شهرستان ارائه می‌کند. از پزشک متخصص گرفته تا ماما، از چشم‌پزشک گرفته تا تکنسین دارو در این کاروان حضور دارد.

با آغاز به کار درمانگاه سیّار هلال‌احمر همدان در محل مرکز بهداشت شهر سیب شاهد مراجعه خیل زیادی از مردم منطقه برای برخورداری از خدمات درمانی و مهرورزی پزشکان برای ارائه هرچه بهتر این خدمات بودیم.

دکتر احمد روستایی یکی از این پزشکان است. او متخصص داخلی است و برای اولین بار است که به استان سیستان و بلوچستان سفر می‌کند.
دکتر روستایی در توضیح دلایل حضور خود در این کاروان بشردوستانه، گفت: کمی بعد از زلزله بم، سفری به این شهر داشتم، دیدن شرایط و نقصان برخی خدمات از جمله ناکافی بودن کادر درمانی با وجود طبع بلند مردم منطقه، باعث شد در دل آرزو کنم بعد از بازنشستگی، بتوانم سالهایی را در جنوب کشور بطور داوطلبانه خدمت کنم. چندهفته پیش که از هلال‌احمر همدان برای مشارکت در اجرای طرح نذرآب4 در زمینه ویزیت رایگان با من تماس گرفتند، ناخودآگاه این عهد قدیمی که با خودم بسته بودم در دلم زنده شد.

این پزشک داوطلب از اینکه توانسته بود شرایط لازم را برای حضور خود در سیستان فراهم کند، بسیار ابراز خوشحالی کرد و افزود: با توجه به ساختار و شاکله جمعیت هلال‌احمر و موفقیت این نهاد در اجرای طرح‌های عام‌المنفعه مثل همین کاروان سلامت، انتظار می‌رود اعتبارات و بودجه بیشتری در اختیار آن قرار بگیرد، البته هلال‌احمر هم لازم است اطلاع‌رسانی بیشتری در جامعه پزشکی داشته باشد چرا که مطمئنم پزشکان زیادی هستند که علیرغم همه مشغله‌های کاری خود، برای خدمت داوطلبانه در مناطق محروم سر و دست می‌شکنند.




خدیجه ترک، دیگر عضو کاروان سلامت هلال‌احمری‌هاست که از شهرستان کبودرآهنگ با تیم استان همدان همراه شده است. او کارشناسی مامایی دارد و از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی همدان است؛ پانزده سالی می‌شود که هلال‌احمر و خدمات داوطلبانه آنرا شناخته  و هرجا که نیاز شده، به دعوت این نهاد مردمی لبیک گفته است.
از او نحوه همراهیش با تیم اعزامی هلال‌احمر همدان را پرسیدیم، با اشاره به دخترکش گفت: به هر شکلی که بود رضایتش را با همه بهانه‌گیری‌های کودکانه‌اش جلب کردم تا بتواند یک هفته دوری از مادر را تاب بیاورد و به منژل یکی از اقوام برود اما سخت‌تر از راضی کردن دختر کوچولویم، پیدا کردن نیروی جایگزین برای محل کارم بود.

این بانوی داوطلب با اشاره به کرونا از لغو همه مرخصی‌ها و مأموریت‌های غیرضرور کادر درمان سخن گفت و افزود: با توجه به کمبود نیرو در بیمارستان‌ها، تلاش خیلی زیادی کردم تا بتوانم موافقت رئیس بخش را با مرخصی یک‌ هفته‌ای و با همراهی با کاروان هلال‌احمر اخذ کنم.

ارائه خدمت از سوی کادر درمانی مستقر در درمانگاه سیار جمعیت هلال‌احمر استان همدان در شهر سیب، طی روزهای آینده ادامه خواهد داشت اما آنچه این خدمت را ماندگار می‌کند رازی است که در دل آن نهفته است.
به راستی چه سِرّی در پس پرده خدمت داوطلبانه به مردم مناطق کمتر برخوردار نهفته است که مادری، رنج دوری از جگرگوشه خود را به جان می‌خرد و عازم سفر به هزاران کیلومتر دورتر می‌شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

تصمیم‌گیری در مورد ایجاد و انحلال واحدهای دانشگاهی در حیطه اختیارات قوه مجریه است/ نمایندگان مجلس در امور اجرایی دخالت نکنند

از دست رفتن بازار صادرات سیب‌زمینی ایران به دلیل نوسان قیمت و تصمیمات خلق‌الساعه دولت

تجربه‌ای از جنس لمس و شنیدن در بهشت خاموش ایران/ بازدید نابینایان و کم‌بینایان از غار علیصدر همدان

چهارمین بزرگداشت میررضی‌الدین آرتیمانی شاعر زیباترین ساقی‌نامه در تویسرکان برگزار شد

دولت باید هم‌زمان با اخذ مالیات، حامی تولید و اشتغال باشد

اجرای برنامه دف‌نوازان ایران زمین در آرامگاه بوعلی‌سینا/ مسافران و شهروندان همدانی به صورت رایگان مهمان این برنامه بودند

متولیان باید برای رشد علمی استان همدان برنامه‌ریزی کنند

شهید مدنی اهل معرفت، تقوا و مجاهدت بود

جمع‌آوری خودروهای فرسوده از سطح منطقه 3

نیاز حیاتی صنایع تبدیلی کشاورزی همدان به پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات برای رهایی از چالش‌ها

ضایعات محصولات سیب زمینی در همدان 20درصد کاهش یافت

ششمین جشنواره برداشت رازیانه در رزن برگزار شد

همکاری شرکت سیاحتی علیصدر با تیپ 216 زرهی شهید قهرمان همدان

آغاز عملیات اجرایی فاز نخست اراضی قابل واگذاری سایت دائمی پارک علم و فناوری همدان

گلایه استاندار همدان از بی‌توجهی برخی مدیران کل به جشنواره سیر و موسیر سولان

تأکید استاندار همدان بر امیدآفرینی و اعتمادسازی در محور جهاد تبیین

گردهمایی ائمه جماعت و هیئت امنای مساجد شهرستان همدان با موضوع مدیریت مصرف آب و برق برگزار شد

فاز جدید مرمت بازار سنتی نهاوند آغاز شد

اتمام پروژه اصلاح هندسی بلوار شهید سردار شادمانی و ایجاد دوربرگردان جدید

50 درصد سیر کشور در همدان تولید می شود

نخستین جشنواره تئاتر طنز هگمتانه در همدان آغاز شد

عبور 5.1 میلیون وسیله‌نقلیه بین‌استانی در مرداد 1404

دوره آموزشی اصول‌ ایمنی و بهداشت حرفه ای و مانور دور میزی پدافند غیر عامل در نیروگاه دورود

نشست مدیران ارشد شرکت «تهیه و تولید مواد معدنی ایران» با محوریت معدن کاری پایدار برگزار شد

افتتاح فاز دوم ساختمان اصلی مجموعه سایت دائمی پارک علم و فناوری همدان

وقتی صدای 6 سال خاموش یک مرد در سفر استاندار شنیده شد

معارفه رئیس جدید اداره میراث‌فرهنگی شهرستان تویسرکان

رکورد 60 هزار کیلومتر گشت جاده‌ای و اجرای 500 فعالیت ایمنی توسط راهداری ملایر در مسیر بازگشت زائران اربعین

سومین کنفرانس و نمایشگاه گردشگری سلامت اکو(12 ژوئن 2025)

مسافرت من باعث سرگرمی عزیزان شده| کاری را که فکر می کنم درست است انجام می دهم| سفر من ضرری به مردم نمی زند!

✨ اگر سید علی آن روز جام زهر می نوشید...

دعوت سپاه انصارالحسین(ع) همدان از آحاد مردم، جهت شرکت در راهپیمایی روز قدس

شهید شاه حسینی شهید شاخص سال 1404 در همدان معرفی شد

مدال طلای جشنواره Lion City 2025 سنگاپور به علی ثقفی رسید

کمک ده میلیارد ریالی بسیجیان همدان برای آزادی بانوان زندانی

وقتی ویلای شاه برای استفاده مسئولین منطقه نظامی میشود+فیلم

در عرصه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بهزیستی یکی از ناکارآمدان

گزارشات ثبت شده مردم در سامانه مطالبه‌گری سو تا حصول نتیجه پیگیری می‌شود

سفیدشویی کارگزاران و اصلاحات با چاشنی پناه گیری پشت فرزند رهبری!

سفیدشویی کارگزاران و اصلاحات با چاشنی پناه گیری پشت فرزند رهبری!

کثافت کاری زیر پوست دانشگاه و خواب سنگین متولیان!

فساد ستیزی وزیر راه و شهرسازی فرزانه صادق؛ دامن گیر پرونده‌داران در نظام مهندسی شد

شستشوی حرم حضرت زینب( س) توسط مدافعان حرم

بیکاری در “کار “ بیداد می‌کند/مطالبه مردم همدان از نمایندگان مجلس، راستی آزمایی آمار عملکردی 2 ساله‌ مدیرکل اداره کار است!

جوابیه مدیر‌کل صمت به گزارش “ همدان خبر”

مانع سقوط صنعت، معدن و تجارت استان شوید

مهارتورم‌ و رشد تولید نیازمند اجرای کامل قوانین است/تاکنون حق یک درصدی دولت از معادن در همدان پرداخت نشده است

تنقیح قوانین اقتصادی توسط مجلس کمک بزرگی به رونق تولید می‌کند

استفاده آزمایشی از روش نوین محلول پاشی برای یخ زدایی و برفروبی

پیش بینی برداشت 130 هزار تن گندم و جو از مزارع کبودراهنگ