آخرین مطالب

مادر شهیدان اهل سنت:

در تمام مراحل زندگی‌ام از حضرت زهرا(سلام الله علیها) مدد گرفته‌ام/خاطرات مادر از شیفتگی پسران به حضرت روح‌الله مدافعان امنیت

در تمام مراحل زندگی‌ام از حضرت زهرا(سلام الله علیها) مدد گرفته‌ام/خاطرات مادر از شیفتگی پسران به حضرت روح‌الله

  بزرگنمایی:
مادر شهیدان مشهدی می‌گوید: به عنوان یک اهل سنت انس و نزدیکی که با حضرت زهرا دارم بسیار عمیق است و همه ساله در مراسم عزاداری و میلاد با سعادت ایشان شرکت می‌کنم و ارادت فراوانی نسبت به این بانوی بزرگوار اسلام دارم.

در لحظه ورود به منزل مادر شهیدان حسین و رسول مشهدی، نکته‌ای که بیش از همه جلوه گری می‌کرد، سادگی منزل مادر شهید بود، این رسم ساده زیستی از زمان انقلاب و سبک زندگی امام راحل نشات گرفته بود؛ از حیاط کوچکی که در بدو ورود به چشم می‌خورد تا پله های باریک که از حال کوچک خانه به محل پذیرایی وصل می‌شد؛ با وجود ساده زیستی مادر شهید نکته قابل توجه مهمان نوازی وخونگرم بودن او بود که با بضاعت کم از خبرنگاران خبرگزاری تقریب پذیرایی کرد.

تقریب: خانم محمدپور در مورد نحوه شهادت فرزندان خود بفرمایید که فرزندان‌تان چه زمانی و در کجا به شهادت رسیدیند؟ 

*رسول در سال 1360 و حسین در سال 1362 به شهادت رسید؛ رسول همیشه این آرزو را داشت که زمانی به جبهه برود و می‌خواست علاوه بر شهادتش، جنازه‌اش هم برنگردد و در نهایت همین اتفاق افتاد و به آرزویش رسید، اما جنازه حسین برایمان برگشت و اکنون در قطعه 28 به خاک سپرده شده است.

تقریب: زمانی به عنوان یک اهل سنت انس و نزدیکی که با حضرت زهرا پیدا کردم بسیار عمیق است و در همه مراحل زندگی از ایشان مدد و یاری گرفته‌ام

که رسول به شهادت رسید به آقا حسین نگفتید حالا که برادرت شهید شده است، شما به جبهه نروید؟ 

*خیلی به حسین اصرار کردم که نرود و در کنار خانواده‌اش بماند ولی قبول نمی‌کرد و همیشه در تلاش بود که در جبهههای جنگ حضور مستمر و فعال داشته باشد؛ او فرمانده پادگان و گردان امام حسین(ع) بود و تمام وقت خود را صرف آموزش و تعلیم قرآن کریم به بچه‌های گردان می‌کرد؛ قبل از رفتن به جبهه هم برای اینکه با خواهش من رو به رو نشود به دیدار من نیامد، ولی من از صمیم قلب برای رفتن او رضایت کامل داشتم.

حسین در فکه که به قتلگاه شهدا معروف بود به شهادت رسید و رسول هم در سر پل ذهاب به عنوان خط شکن در حال انجام ماموریت بود که در هنگام حمله دشمن، تیر به قلب او اصابت کرد و درجا به شهادت رسید و جسدش داخل کانال افتاد و هیچگاه پیدا نشد؛ اینگونه بود که رسول مفقود الاثر و جزو شهدای گمنام نام گرفت.

تقریب: شهیدان شما از جمله رسول از خود وصیت نامه‌ای به یادگار نگذاشته بود؟

*چرا اما وصیتنامه رسول دست بنیاد شهید است و وصیتنامه حسین هم دست همسرش، فقط زمانی که رسول به جبهه اعزام شد من همراهش به راه‌آهن رفتم و به او گفتم نرو من تنها می‌مانم، رسول گفت مادر همه تنها هستند از هیچی نترس خدا هست.

تقریب: فرزندان شهید شما قبل از انقلاب فعالیت دینی و انقلابی هم داشتند؟ 

*بله، هردوی آنها همیشه حضور فعال در راهپیمایی‌ها داشتند و همچنین عضو بسیج بودند؛ رسول فوق‌العاده نقاش ماهری بود و عکس‌های زیادی از دوستان و هم رزم‌های شهیدش به 

در قبل از انقلاب اسلامی آن طور که باید شان یک اهل سنت حفظ نمی‎‌شد و جایگاه ما مورد خدشه قرار می‌گرفت

تصویر کشیده بود همچنین با وجود اینکه فقط یکبار امام راحل را از نزدیک دیده بود ولی تصویر زیبایی از ایشان نقاشی کرد؛ که آن نقاشی بعد از شهادتش توسط بنیاد شهید امور ایثارگران برای قرار دادن در نمایشگاه آن را از ما به یادگار گرفتند.

رسول شب‌ها در چیت سازی مشغول کار بود و تمام حقوقش را صرف خریدن قرآن برای بچه های مسجد می‌کرد؛ قرآن خوانی و قرائت را از مدرسه و مسجد یاد گرفته بود و پایه این روحیه شهادت طلبی و جهاد، به نوجوانی و جوانی هردو بر می‌گردد و سیره اهل بیت را همواره مسیر راه خود قرار می‌دادند.

حسین هم قبل از اینکه به جبهه برود و در سن 16 سالگی ازدواج کرد و سه فرزند داشت که بعد از به شهادت رسیدن دختر کوچک خود را ندید و شهید شد.

زمانی که جنازه حسین را در پادگان آوردند دیدم که پشت سر حسینم خالی است و خمپاره به پشت سر او اصابت کرده است و با دیدن این صحنه از خود بی‌خود شدم و حالم دگرگون شد؛ من هر 4 فرزند خود را به سختی و مشقت بزرگ کرده‌ام و همسرم به دلیل بیماری قبل از انقلاب و خیلی زود از دنیا رفت.

تقریب: در واقع همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرمودند اجر مادران شهدا بسیار زیاد است؛ از بین مسئولان چه کسانی به دیدار شما و خانواده‌تان آمدند؟ 

*شهردار سابق (قالیباف) یکبار به منزل ما آمد و تقدیر و تشکر کرد.

تقریب: در بحث مربوط به اهل سنت شما هیچوقت به فرزندان خود نمی‌گفتید که نرو و این جنگ بین شیعیان است و به ما مربوط نیست؟

* هر دو فرزندان من 

پسران من با امام خمینی مانوس بودند و اندیشه‌های امام راحل علت اصلی انتخاب این راه و جهاد در آن بوده است

در راه قرآن جان خود را فدا کردند و در این راه قدم گذاشتند و شیعه یا اهل سنت بودن برای آنها دلیل نمی‌شد که برای دفاع از وطن جان خود را فدا نکنند و نروند.

تقریب: نگاه فرزندان شما به اهل بیت چگونه بود؟

* آنها ارادت خاصی به اهل بیت داشتند و این پیروی از قرآن و عترت اهل بیت بود که به این راه قدم گذاشتند.

تقریب: از مسئولان بنیاد شهید برای بازدید و دیدار شما تا به حال آمده اند؟

*بله، در اوایل همیشه در حال رفت و آمد بودند ولی بعد از گذشت چند سال خیر.

تقریب: در مورد نگاه رحمانی اسلام در مورد اینکه شیعیان و اهل سنت هیچ تفاوتی باهم ندارند نظرتان چیست؟

* باتوجه به فرمایشات مقام معظم رهبری؛ شیعه و سنی در کنار هم  هستند و در مقابله با آمریکا و اسرائیل برای دفاع از وطن جان خود را فدا می‌کنند.

تقریب: در مورد انس و حس مادرانه‌ای که شما با حضرت زهرا (س) دارید لطفا توضیح دهید؟

*به عنوان یک اهل سنت این انس و نزدیکی که با حضرت زهرا پیدا کردم بسیار عمیق است و همه ساله در مراسم عزاداری و میلاد با سعادت ایشان شرکت می‌کنم و ارادت فراوانی نسبت به این بانوی اسلام دارم و در همه مراحل زندگی از ایشان مدد و یاری گرفته‌ام.

تقریب: نظر شما در مورد جایگاه اهل سنت بعد از انقلاب اسلامی در مقایسه با زمان قبل از انقلاب چیست؟

*در قبل از انقلاب اسلامی آن طور که باید شان یک اهل سنت حفظ نمی‎‌شد و جایگاه ما مورد خدشه قرار می‌گرفت و این تفاوت نسبت به بعد از انقلاب بسیار فاحش 

زمانی که جنازه حسین را در پادگان آوردند دیدم که پشت سر حسینم خالی است و خمپاره به پشت سر او اصابت کرده است و با دیدن این صحنه از خود بی‌خود شدم و حالم دگرگون شد

و قابل تشخیص بود؛ در بعد از انقلاب اسلامی ارجگذاری فراوانی نسبت به اهل سنت شده است، در بحث آموزش و فعالیت های اجتماعی بسیار مورد پیشرفت و تحول قرار گرفت و جایگاه ویژه‌ای برای ما اتخاذ شده است، همینطور بازهم به سخنان مقام معظم رهبری اشاره میکنم که فرموده اند اهل سنت در کشور ما اقلیت نیستند و بخش عظیمی از مسلمانان کشور ما را تشکیل می‌دهند.

تقریب: ارتباط فرزندان شهید شما با امام خمینی و اندیشه های ایشان چگونه بود؟

*پسران من با امام خمینی مانوس بودند و اندیشه‌های امام راحل علت اصلی انتخاب این راه و جهاد در آن بوده است.

تقریب: در زمان جنگ شاید شما این هجمه را از سوی صدام شنیده باشید که مدعی بودند بچه‌ها و اهل سنت را به زور به میدان جنگ فرستاده‌اند، نظر شما درباره این موضوع چیست؟

*خیر، هر دو فرزند من به خواست و انتخاب خودشان و رضایت قلبی پای در این راه گذاشتند و عشق به شهادت در خون آنان جاری بود، حسین زمانی که سر به سجده می‌گذاشت گریه می‌کرد و از خدا می‌خواست که شهید شود و تا قبل از شهادتش بسیار ناراحت بود که چرا همانند دیگر شهدا از جمله برادر کوچک خود به این مقام بزرگ دست نیافته است.

در واقع ما قائل به این هستیم که دفاع از اسلام شیعه و سنی ندارد و باید در این راه تمام هستی خود را بدهیم من اگر فرزند دیگری هم داشتم در این راه نثار می‌کردم.

همانطور که بنده به عنوان یک مادر شهید عضو بسیج هستم و هنوز هم فعالیت‌های بسیجی خود را تا زمانی که جان در بدن دارم ادامه می‌دهم و دین خود را به اهل بیت و انقلاب اسلامی ادا خواهم کرد. 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

چند طرح راه و شهرسازی با حضور فرزانه صادق مالواجرد در همدان به بهره‌برداری رسید

رمز موفقیت در «زمان‌شناسی، موقعیت‌شناسی و اقدام به موقع» است / قدر فرصت خدمت را بدانیم

افت 42 متری آبخوان کبودرآهنگ؛ در برخی مناطق دیگر آب قابل برداشت نداریم

تعویض 7552 کنتور معیوب با اجرای طرح ملی مهتاب در همدان

تأمین 730 میلیارد تومان برای تکمیل تصفیه‌خانه تالوار در دستور کار قرار گرفت

همدان می‌تواند به بزرگ‌ترین پژوهشگاه و آزمایشگاه طب ایرانی و سینوی تبدیل شود

بوعلی سینا با انتخاب همدان، کریدور تمدنی ایران را رقم زد

آغاز چهل‌ویکمین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان دختر سراسر کشور با شعار "همه با هم برای ایران، برای مدرسه"

همدان؛ الگوی عملیاتی دولت پای کار مردم در بحران‌ها / از حضور میدانی استاندار تا نجات 1100 تن گوشت در ماه رمضان

از جشنواره گیاهان دارویی تا نشست محور گردشگری غرب کشور

پایان رقابت‌های شطرنج کارکنان شهرداری‌های کلان‌شهرهای ایران در همدان؛ تهران و مشهد بر سکوی نخست ایستادند

ورزش، زمینه‌ساز پویایی، انگیزه و همدلی در مجموعه شهرداری‌هاست

دانشگاه آزاد متولی گردشگری ورزشی استان شود

مدیریت محله‌محور با محوریت مسجد، راهبرد اصلی دولت برای حل مسائل کشور است

تولید 19 هزار و 500 تن سیر در همدان با ظرفیت توسعه صادرات

افتتاح 1260 پروژه عمرانی و اقتصادی در هفته دولت با حضور وزیر راه و شهرسازی در همدان

برگزاری 13 برنامه فرهنگی، هنری و گردشگری به مناسبت روز همدان

مشارکت اورژانس 115 استان همدان در انتقال ایمن بیماران از بیمارستان سینا به اکباتان

یکی از مولفه‌هایی که ایران را به ابرقدرت تبدیل کرده، حفظ امنیت غذایی در کشور است

بررسی سیاست‌های ترویج زیست عفیفانه در همدان/ واحدهایی که از نظام مجوز و تسهیلات دریافت می‌کنند، باید ضوابط را رعایت کنند

همدان میزبان هجدهمین نمایشگاه صنایع‌دستی کشور

مصوبه روی کاغذ کافی نیست؛ اجرا نشدن تصمیمات مسکن، ترک فعل و قابل پیگیری قضایی است

آیا باشگاه‌های ورزشی به سالن مد و رقص تبدیل شده‌اند؟/نحوه برخورد با هنجارشکنی ها در این زمینه به چه صورت است؟

پیشرفت و توسعه در همدان در گرو پیگیری مدیران جهادی، جسور و با درایت است

مجموعه گردشگری علیصدر زیر ذره‌بین نظارت/ بازدید معاون استاندار و مدیرکل میراث‌فرهنگی همدان از غار

بازدید مدیرکل منابع انسانی وزارت میراث‌فرهنگی از مجموعه جهانی هگمتانه و موزه‌ منطقه‌ای غرب کشور

اخطار معاون استاندار همدان به جهاد کشاورزی در ستاد تنظیم بازار؛

20 درصد از اشتراک‌های آب سازمان‌ها و ادارات در همدان بدمصرف هستند/ قطع آب در انتظار ادارات پرمصرف همدان

توزیع کود، با تمرکز بر توسعه کشاورزی در استان همدان

کارگاه تخصصی مدیریت تعدیل و قراردادها در همدان برگزار شد

روز خبرنگار؛ یک پیام تبریک کافی نیست!

همدان، میزبان مسابقات ورزشی دانش‌آموزان منطقه 4 کشور

فروشگاه متخلف لوازم قنادی در همدان پلمب شد

250 میلیارد تومان مطالبه آبفای همدان از مشترکین/ خدمت‌رسانی بدون وقفه ادامه دارد

آغاز مزایده معادن و محدوده‌های اکتشافی استان همدان/ فرصت طلایی سرمایه‌گذاری در معادن همدان

ارائه خدمات مرکز اورژانس 115 استان همدان به 745 مصدوم حوادث ترافیکی از ابتدای مردادماه

همدان میزبان نخستین جشنواره گیاهان دارویی حکیم هزاره‌ها

فرصت تبدیل آرای قطعی تخریب ماده 100 به جریمه تا پایان سال 1405/ لزوم تعیین تکلیف ساختمان‌های مشمول

هشدار جدی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان؛ شنا در سدها و تأسیسات آبی ممنوع است/ بی‌توجهی به هشدارها حادثه‌آفرین است

درخشش روابط عمومی تعزیرات حکومتی همدان در ارزیابی کشوری / کسب رتبه سوم و ثبت جهش 228 درصدی عملکرد

رسیدگی به بیش از چهار هزار پرونده تعزیراتی در در چهار ماه نخست سال 1405 در همدان

مظلومیت اصفهان در جنگ رمضان

توسعه و جهش در سرعت عملیات و هوشمندسازی مدیریت خدمات اورژانس همدان

تحول در ناوگان اورژانس همدان با خرید 25 دستگاه آمبولانس پیشرفته

آمادگی کامل سامانه 137 شهرداری همدان برای پاسخگویی و اطلاع رسانی به زائران اربعین حسینی

مرحله استانی هفتمین اجلاس نماز دانش آموزی استان همدان برگزار شد

موکب شهدای رسانه‌ ؛ قرارگاه روایت خدمت‌رسانی اربعین در همدان

مطالبه‌ای از جنس پاسخگویی؛ زمان ارائه کارنامه عملکردی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری همدان فرا رسیده است

موکب شهدای رسانه‌ ؛ قرارگاه روایت خدمت‌رسانی اربعین در همدان

آغاز طرح نظارت شبانه بر کیفیت خدمات عمومی در همدان