پایان رقابتهای شطرنج کارکنان شهرداریهای کلانشهرهای ایران در همدان؛ تهران و مشهد بر سکوی نخست ایستادند
اخبارویژه
بزرگنمایی:
رقابتهای شطرنج کارکنان شهرداریهای کلانشهرهای ایران با حضور ۱۳ کلانشهر و ۱۹ تیم در دو بخش آقایان و بانوان به میزبانی شهرداری همدان برگزار و پس از سه روز رقابت فشرده، برترینهای این دوره معرفی شدند.
به گزارش همدان خبر، رقابتهای شطرنج کارکنان شهرداریهای کلانشهرهای ایران با حضور 13 کلانشهر و 19 تیم در دو بخش آقایان و بانوان به میزبانی شهرداری همدان برگزار و پس از سه روز رقابت فشرده، برترینهای این دوره معرفی شدند.
این مسابقات که در روزهای 29، 30 و 31 مردادماه در همدان برگزار شد، برای نخستین بار در تاریخ مسابقات شطرنج کلانشهرهای کشور، بهصورت «ریتد» (Rated) و زیر نظر فدراسیون شطرنج جمهوری اسلامی ایران برگزار گردید؛ رویدادی که به دلیل ثبت امتیازات در رنکینگ بینالمللی، به یکی از اتفاقات ماندگار و حرفهای در کارنامه این مسابقات تبدیل شد.
نتایج تیمی مسابقات:
در بخش آقایان، شهرداری تهران، شهرداری کرج و شهرداری همدان، به ترتیب به مقام اول تا سوم دست یافتند.
در بخش بانوان، تیم شهرداری مشهد، در جایگاه نخست، ایستاد، تیم شطرنج بانوان همدان، مقام دوم و تیم شهرداری تهران به نقام سوم دست یافت.
همچنین، پویا پولادی، در بخش آقایان و فریبا ایلکا در بخش بانوان، قهرمانان برتر انفرادی شدند.
این رویداد ورزشی با حضور مقامات ارشد کشوری و استانی از جمله سید مسعود حسینی (شهردار همدان)، جناب آقای محمدی (دبیرکل مجمع شهرداران کلانشهرهای کشور)، رضا صادقی (دبیر ورزش و تفریحات سالم مجمع شهرداران کلانشهرها)،محمود رجبی (رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداریها)و حسن محمدی زیرک (معاون ورزشی شهرداری همدان) به کار خود پایان داد.
در مراسم اختتامیه، با اهدای لوح، مدال و جوایز نقدی از تیمها و ورزشکاران تجلیل به عمل آمد.
يکشنبه ۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۱:۱۲:۵۲
۲ بازدید
همدان خبر