آخرین مطالب

دبیرکل نُجَباء در کنگره شهداى مدافع حرم:

تل‌آویو و حیفا را به صحرای آتاکاما تبدیل می‌کنیم/ بترسید از اهتزار پرچم‌های یازهرا سیاسی - مدافعان حرم

تل‌آویو و حیفا را به صحرای آتاکاما تبدیل می‌کنیم/ بترسید از اهتزار پرچم‌های یازهرا

  بزرگنمایی:
شیخ اکرم الکعبی طی سخنانی در کنگره بزرگداشت شهدای مدافع حرم، خطاب به دشمنان تأکید کرد: بترسید از روزى که پرچم‌هاى "یازهراء" را برافرازیم؛ زیرا در آن روز تل‌اویو و حیفا را نمى‌توان از "صحراى آتاکاما" در امریکاى جنوبى تشخیص داد.

به گزارش همدان خبر، دبیرکل مقاومت اسلامی نُجَباء طی سخنانی در کنگره بزرگداشت شهدای مدافع حرم که با عنوان "او شما را برگزید" در بغداد برگزار شد، ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، یاد و خاطره رزمندگان شهید جبهه مقاومت و جان‌فشانی‌های آنان را گرامی داشت. حجت‌الاسلام والمسلمین «اکرم الکعبی» در ابتدای سخنرانی خود اظهار داشت: نُجَباء هشت سال قبل در چنین روزى با قلب‌هایشان به نداى حضرت زینب علیهاسلام لبیک گفتند و با وجود جنگ تبلیغاتی شدید، شعار "زینب دوباره اسیر نخواهد شد" سر دادند. در مقطعی که همه دنیا گمان مى‌کرد دولت سوریه سقوط مى‌کند و رفتن ما به آنجا اشتباه است، ولى امروز همه به درستى حضور ما در سوریه پی برده‌اند. وی با اشاره به پیروزی محور مقاومت در میادین نبرد با قدرت‌های مستکبر و تروریسم تکفیری، خاطرنشان ساخت: مقاومت پس از آنکه با اقتدار و افتخار کامل توانست امریکا را در عراق شکست داده و مجبور به خروج از کشور کند، کارى کرد که بزرگ سردمدار شرارت [دونالد ترامپ] مثل دزدها به‌صورت پنهانى وارد عراق شود. ما همچنین گروهک‌های جنایتکار تکفیری را که قرار بود بیش از بیست سال ادامه حیات دهند، ظرف مدت کوتاهی نابود کردیم. دبیرکل نُجَباء افزود: بیان امام خمینى (قدس‌سره) که فرمود "راه قدس از کربلا مى‌گذرد" مسئولیت بزرگی را بر دوش مقاومت و ملت عراق می‌گذارد، زیرا این راه قطعا زمینه‌ساز دولت عدل الهى است. الکعبی در ادامه خطاب به دشمنان تأکید کرد: مقاومت نظام تک‌قطبی به رهبری امریکا را به رسمیت نمی‌شناسد. کاخ سفید بداند که تحریم و محاصره اقتصادی کارآیی خود را از دست داده است و این اقدامات، پیروان امام حسین علیه‌السلام را وادار به تسلیم و پذیرش ذلت نخواهد کرد. وی اضافه کرد: بترسید از روزى که پرچم‌هاى "یازهراء" را برافرازیم؛ زیرا در آن روز تل‌اویو و حیفا را نمى‌توان از "صحراى آتاکاما" در امریکاى جنوبى تشخیص داد. ما مرد عمل و جهادیم و آنچه را به زبان مى‌آوریم، اجرا خواهیم کرد و لباس رزم را از تن خارج نمی‌کنیم مگر آنکه سر افعى بزرگ ـ امریکا و اسرائیل تروریست‌پرور ـ را قطع کنیم. فرمانده ارشد حشد شعبی سپس با اشاره به تأسیس تیپ آزادسازی "جولان" توسط مقاومت اسلامی نُجَباء، گفت: ما از فعالیت این یگان خبر دادیم تا رژیم صهیونیستى بداند که اجازه نخواهیم داد دست‌پروردگان تکفیرى‌اش به نیابت از اسرائیل مسلمان‌کشی به راه بیندازند و این رژیم در امنیت کامل به‌سر ببرد. شیخ اکرم الکعبی همچنین با ستایش از مجاهدت قهرمانانه ملت یمن در مقابل وحشیگری و محاصره ظالمانه رژیم سعودی، پیروزی‌های آنان را موجب شگفتی جهانیان و مایه آبروریزی آل‌سعود و حامیانشان توصیف نمود. وی در پایان این سخنرانی ضمن تصریح به پیروی کامل نُجَباء از آیت‌الله خامنه‌ای و مراجع عظام، اظهار داشت: بیانات این بزرگان، سخن یا تحلیل عادی نیست؛ بلکه وعده‌های نائب امام زمان [عج] است که ما برای تحقق آن‌ها انتظار می‌کشیم و تا پیروزی قریب‌الوقوع مستضعفان در جهان، کنار فرزند زهرا علیهاسلام خواهیم جنگید.








نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

تصمیم‌گیری در مورد ایجاد و انحلال واحدهای دانشگاهی در حیطه اختیارات قوه مجریه است/ نمایندگان مجلس در امور اجرایی دخالت نکنند

از دست رفتن بازار صادرات سیب‌زمینی ایران به دلیل نوسان قیمت و تصمیمات خلق‌الساعه دولت

تجربه‌ای از جنس لمس و شنیدن در بهشت خاموش ایران/ بازدید نابینایان و کم‌بینایان از غار علیصدر همدان

چهارمین بزرگداشت میررضی‌الدین آرتیمانی شاعر زیباترین ساقی‌نامه در تویسرکان برگزار شد

دولت باید هم‌زمان با اخذ مالیات، حامی تولید و اشتغال باشد

اجرای برنامه دف‌نوازان ایران زمین در آرامگاه بوعلی‌سینا/ مسافران و شهروندان همدانی به صورت رایگان مهمان این برنامه بودند

متولیان باید برای رشد علمی استان همدان برنامه‌ریزی کنند

شهید مدنی اهل معرفت، تقوا و مجاهدت بود

جمع‌آوری خودروهای فرسوده از سطح منطقه 3

نیاز حیاتی صنایع تبدیلی کشاورزی همدان به پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات برای رهایی از چالش‌ها

ضایعات محصولات سیب زمینی در همدان 20درصد کاهش یافت

ششمین جشنواره برداشت رازیانه در رزن برگزار شد

همکاری شرکت سیاحتی علیصدر با تیپ 216 زرهی شهید قهرمان همدان

آغاز عملیات اجرایی فاز نخست اراضی قابل واگذاری سایت دائمی پارک علم و فناوری همدان

گلایه استاندار همدان از بی‌توجهی برخی مدیران کل به جشنواره سیر و موسیر سولان

تأکید استاندار همدان بر امیدآفرینی و اعتمادسازی در محور جهاد تبیین

گردهمایی ائمه جماعت و هیئت امنای مساجد شهرستان همدان با موضوع مدیریت مصرف آب و برق برگزار شد

فاز جدید مرمت بازار سنتی نهاوند آغاز شد

اتمام پروژه اصلاح هندسی بلوار شهید سردار شادمانی و ایجاد دوربرگردان جدید

50 درصد سیر کشور در همدان تولید می شود

نخستین جشنواره تئاتر طنز هگمتانه در همدان آغاز شد

عبور 5.1 میلیون وسیله‌نقلیه بین‌استانی در مرداد 1404

دوره آموزشی اصول‌ ایمنی و بهداشت حرفه ای و مانور دور میزی پدافند غیر عامل در نیروگاه دورود

نشست مدیران ارشد شرکت «تهیه و تولید مواد معدنی ایران» با محوریت معدن کاری پایدار برگزار شد

افتتاح فاز دوم ساختمان اصلی مجموعه سایت دائمی پارک علم و فناوری همدان

وقتی صدای 6 سال خاموش یک مرد در سفر استاندار شنیده شد

معارفه رئیس جدید اداره میراث‌فرهنگی شهرستان تویسرکان

رکورد 60 هزار کیلومتر گشت جاده‌ای و اجرای 500 فعالیت ایمنی توسط راهداری ملایر در مسیر بازگشت زائران اربعین

سومین کنفرانس و نمایشگاه گردشگری سلامت اکو(12 ژوئن 2025)

مسافرت من باعث سرگرمی عزیزان شده| کاری را که فکر می کنم درست است انجام می دهم| سفر من ضرری به مردم نمی زند!

✨ اگر سید علی آن روز جام زهر می نوشید...

دعوت سپاه انصارالحسین(ع) همدان از آحاد مردم، جهت شرکت در راهپیمایی روز قدس

شهید شاه حسینی شهید شاخص سال 1404 در همدان معرفی شد

مدال طلای جشنواره Lion City 2025 سنگاپور به علی ثقفی رسید

کمک ده میلیارد ریالی بسیجیان همدان برای آزادی بانوان زندانی

وقتی ویلای شاه برای استفاده مسئولین منطقه نظامی میشود+فیلم

در عرصه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بهزیستی یکی از ناکارآمدان

گزارشات ثبت شده مردم در سامانه مطالبه‌گری سو تا حصول نتیجه پیگیری می‌شود

سفیدشویی کارگزاران و اصلاحات با چاشنی پناه گیری پشت فرزند رهبری!

سفیدشویی کارگزاران و اصلاحات با چاشنی پناه گیری پشت فرزند رهبری!

کثافت کاری زیر پوست دانشگاه و خواب سنگین متولیان!

فساد ستیزی وزیر راه و شهرسازی فرزانه صادق؛ دامن گیر پرونده‌داران در نظام مهندسی شد

شستشوی حرم حضرت زینب( س) توسط مدافعان حرم

بیکاری در “کار “ بیداد می‌کند/مطالبه مردم همدان از نمایندگان مجلس، راستی آزمایی آمار عملکردی 2 ساله‌ مدیرکل اداره کار است!

جوابیه مدیر‌کل صمت به گزارش “ همدان خبر”

مانع سقوط صنعت، معدن و تجارت استان شوید

مهارتورم‌ و رشد تولید نیازمند اجرای کامل قوانین است/تاکنون حق یک درصدی دولت از معادن در همدان پرداخت نشده است

تنقیح قوانین اقتصادی توسط مجلس کمک بزرگی به رونق تولید می‌کند

استفاده آزمایشی از روش نوین محلول پاشی برای یخ زدایی و برفروبی

پیش بینی برداشت 130 هزار تن گندم و جو از مزارع کبودراهنگ