آخرین مطالب

بسیاری از کشورها اینترنت نوجوان و جوان دارند خانه وخانواده

بسیاری از کشورها اینترنت نوجوان و جوان دارند

  بزرگنمایی:
عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی گفت: بسیاری ازکشورها اینترنت کودک، نوجوان و جوان دارند که چارچوب‌های جدا از اینترنت بزرگسالان دارد

رضا تقی‌پور وزیر پیشین ارتباطات و عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی در برنامه تلویزیونی پرسشگر با موضوع «چرایی عدم گسترش پیام‌رسان‌های داخلی در آموزش و پرورش» در پاسخ به پرسشی مبنی بر «سرانجام بخشنامه‌هایی چون بخشنامه وزارت آموزش و پرورش در یک و نیم سال گذشته مبنی بر ممنوعیت استفاده از پیام‌رسان‌های خارجی و اعلام وزیر وقت آموزش و پرورش مبنی بر فراهم شدن امکان حضور در یک پیام‌رسان واحد داخلی برای دانش‌آموزان و راهکارهای حل این مشکل»، اظهار کرد: در مسیر فراگیر شدن هر پدیده‌ای از جمله استفاده درست از فناوری‌های نو قطعاً باید مراحلی را طی کنیم چه از طریق آموزش و چه از طریق یادگیری غیرمستقیم و ما در این مسیر موفق نبوده‌ایم.

وی افزود: یک بخش از مشکل به قوانین و مقررات و مسیرهایی که آماده کرده‌ایم، برمی‌گردد؛ بسیاری از کشورها اینترنت کودک، نوجوان و جوان دارند که چارچوب‌های جدایی از اینترنت بزرگسالان دارد و باید در آموزش و پرورش محیطی را فراهم کنیم که مختص آموزش باشد و حواشی غیرمرتبط نداشته باشد.

تقی‌پور با بیان اینکه متأسفانه می‌بینیم که استفاده غیرمرتبط از اینترنت بر آنچه که باید در توسعه آموزش به کار بگیریم، غالب می‌شود، گفت: در تولید محتوا کم کار کرده‌ایم؛ قصد دخالت در کار آموزش و پرورش را ندارم اما حتی بسیاری از مسائل را می‌توان به صورت غیرحضوری به دانش‌آموزان آموزش داد و اینها همگی نیازمند برنامه مشخص است.

وی با اشاره به مشکلات دولت الکترونیک، ادامه داد: اگرچه زیرساخت‌های ارتباطی تا حدود زیادی فراهم شده است اما متأسفانه فرایندهای داخلی دستگاه‌ها نظیر آموزش و پرورش کفایت ندارد تا بر روی بسترها و شبکه‌های الکترونیکی منتقل شود.

* حضور فعال پیام‌رسان‌های داخلی از 2 سال گذشته

وزیر پیشین ارتباطات با اشاره به حضور فعال پیام‌رسان‌های داخلی از 2 سال گذشته، اضافه کرد: می‌توانیم امروز ادعا کنیم که مانع فنی در مسیر توسعه استفاده از این فرصت بزرگ در فرایندهای اداری و آموزشی نداریم. 

تقی‌پور درباره حجم ترافیک پیام رسان‌های خارجی اظهار کرد: آماری که داریم حجم پهنای باند این دو پیام رسان خارجی مورد استفاده در ایران، در حالت عادی حدود 10 برابر کل پیام رسان‌های داخلی است. 

عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی درباره علت عدم استقبال از پیام‌رسان های بومی و ریشه این مشکل، گفت: برنامه مشخصی برای این کار در کل کشور دنبال نشده است و شاید یکی از متهمین خود ما در شورای عالی فضای مجازی باشیم؛ مصوبات پراکنده‌ای داشته‌ایم که از جمله مهم‌ترین آنها ساماندهی پیام‌رسان‌هاست که در 13 خرداد 96 به تصویب رسیده است ولی واقعا اگر ارزیابی درست داشته باشیم در می‌یابیم میزان کمی از این مصوبه اجرایی شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که «مسؤولیت اجرای این مصوبه برعهده کدام نهاده بوده است؟»، بیان کرد: طبق قاعده آماده‌سازی زیرساخت‌ها بر عهده وزارت ارتباطات بوده است؛ طرف خارجی نیز باید یک نماینده را تعیین می‌کرد تا بتوان جرایم رخ داده را ریشه‌یابی کرد که آن هم میسر نشده است و دستگاه‌های مختلف مرتبط باید وظایف خود را انجام می‌دادند.

* پیام‌رسان‌های داخلی را در مقابل غول‌های بزرگی قرار داده‌ایم

تقی پور با بیان اینکه پیام‌رسان‌های داخلی را در مقابل غول‌های بزرگی قرار داده‌ایم که چندین سال است کار می‌کنند، ادامه داد: 5 میلیارد تومان وام به برخی پیام‌رسان‌ها دادند؛ در حالی که در قیاس با چندهزار سروری که دارند، کفایت نمی‌کرد. 

وی با بیان اینکه اکنون شرایط برای پیام‌رسان‌های داخلی متفاوت شده و بخشی از زیرساخت‌ها در یک سال اخیر تقویت شده‌اند، گفت: آموزش و پرورش به راحتی می‌تواند از این پیام‌رسان‌ها بهره‌برداری کند.

عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه در حال حاضر 5 پیام رسان فعال کشور شامل ایتا، بله، سروش، گپ و آی گپ هستند، تصریح کرد: ایجاد جزایر مختلف به صلاح نیست و قرار بود این‌ها رقابت کنند و هرکدام توانستند به صورت واحد در اختیار قرار بگیرند. 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

پشت پرده تجمع در مقابل دانشگاه بوعلی چه بود؟/ فعال شدن شبکه همکاری تروریسم رسانه‌ای و اوباش اجاره‌ای + اسناد و تصاویر

تصمیم‌گیری در مورد ایجاد و انحلال واحدهای دانشگاهی در حیطه اختیارات قوه مجریه است/ نمایندگان مجلس در امور اجرایی دخالت نکنند

از دست رفتن بازار صادرات سیب‌زمینی ایران به دلیل نوسان قیمت و تصمیمات خلق‌الساعه دولت

تجربه‌ای از جنس لمس و شنیدن در بهشت خاموش ایران/ بازدید نابینایان و کم‌بینایان از غار علیصدر همدان

چهارمین بزرگداشت میررضی‌الدین آرتیمانی شاعر زیباترین ساقی‌نامه در تویسرکان برگزار شد

دولت باید هم‌زمان با اخذ مالیات، حامی تولید و اشتغال باشد

اجرای برنامه دف‌نوازان ایران زمین در آرامگاه بوعلی‌سینا/ مسافران و شهروندان همدانی به صورت رایگان مهمان این برنامه بودند

متولیان باید برای رشد علمی استان همدان برنامه‌ریزی کنند

شهید مدنی اهل معرفت، تقوا و مجاهدت بود

جمع‌آوری خودروهای فرسوده از سطح منطقه 3

نیاز حیاتی صنایع تبدیلی کشاورزی همدان به پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات برای رهایی از چالش‌ها

ضایعات محصولات سیب زمینی در همدان 20درصد کاهش یافت

ششمین جشنواره برداشت رازیانه در رزن برگزار شد

همکاری شرکت سیاحتی علیصدر با تیپ 216 زرهی شهید قهرمان همدان

آغاز عملیات اجرایی فاز نخست اراضی قابل واگذاری سایت دائمی پارک علم و فناوری همدان

گلایه استاندار همدان از بی‌توجهی برخی مدیران کل به جشنواره سیر و موسیر سولان

تأکید استاندار همدان بر امیدآفرینی و اعتمادسازی در محور جهاد تبیین

گردهمایی ائمه جماعت و هیئت امنای مساجد شهرستان همدان با موضوع مدیریت مصرف آب و برق برگزار شد

فاز جدید مرمت بازار سنتی نهاوند آغاز شد

اتمام پروژه اصلاح هندسی بلوار شهید سردار شادمانی و ایجاد دوربرگردان جدید

50 درصد سیر کشور در همدان تولید می شود

نخستین جشنواره تئاتر طنز هگمتانه در همدان آغاز شد

عبور 5.1 میلیون وسیله‌نقلیه بین‌استانی در مرداد 1404

دوره آموزشی اصول‌ ایمنی و بهداشت حرفه ای و مانور دور میزی پدافند غیر عامل در نیروگاه دورود

نشست مدیران ارشد شرکت «تهیه و تولید مواد معدنی ایران» با محوریت معدن کاری پایدار برگزار شد

افتتاح فاز دوم ساختمان اصلی مجموعه سایت دائمی پارک علم و فناوری همدان

وقتی صدای 6 سال خاموش یک مرد در سفر استاندار شنیده شد

معارفه رئیس جدید اداره میراث‌فرهنگی شهرستان تویسرکان

رکورد 60 هزار کیلومتر گشت جاده‌ای و اجرای 500 فعالیت ایمنی توسط راهداری ملایر در مسیر بازگشت زائران اربعین

سومین کنفرانس و نمایشگاه گردشگری سلامت اکو(12 ژوئن 2025)

مسافرت من باعث سرگرمی عزیزان شده| کاری را که فکر می کنم درست است انجام می دهم| سفر من ضرری به مردم نمی زند!

✨ اگر سید علی آن روز جام زهر می نوشید...

دعوت سپاه انصارالحسین(ع) همدان از آحاد مردم، جهت شرکت در راهپیمایی روز قدس

شهید شاه حسینی شهید شاخص سال 1404 در همدان معرفی شد

مدال طلای جشنواره Lion City 2025 سنگاپور به علی ثقفی رسید

کمک ده میلیارد ریالی بسیجیان همدان برای آزادی بانوان زندانی

وقتی ویلای شاه برای استفاده مسئولین منطقه نظامی میشود+فیلم

در عرصه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بهزیستی یکی از ناکارآمدان

گزارشات ثبت شده مردم در سامانه مطالبه‌گری سو تا حصول نتیجه پیگیری می‌شود

سفیدشویی کارگزاران و اصلاحات با چاشنی پناه گیری پشت فرزند رهبری!

سفیدشویی کارگزاران و اصلاحات با چاشنی پناه گیری پشت فرزند رهبری!

کثافت کاری زیر پوست دانشگاه و خواب سنگین متولیان!

فساد ستیزی وزیر راه و شهرسازی فرزانه صادق؛ دامن گیر پرونده‌داران در نظام مهندسی شد

شستشوی حرم حضرت زینب( س) توسط مدافعان حرم

بیکاری در “کار “ بیداد می‌کند/مطالبه مردم همدان از نمایندگان مجلس، راستی آزمایی آمار عملکردی 2 ساله‌ مدیرکل اداره کار است!

جوابیه مدیر‌کل صمت به گزارش “ همدان خبر”

مانع سقوط صنعت، معدن و تجارت استان شوید

مهارتورم‌ و رشد تولید نیازمند اجرای کامل قوانین است/تاکنون حق یک درصدی دولت از معادن در همدان پرداخت نشده است

تنقیح قوانین اقتصادی توسط مجلس کمک بزرگی به رونق تولید می‌کند

استفاده آزمایشی از روش نوین محلول پاشی برای یخ زدایی و برفروبی