آخرین مطالب

اعتراض، اغتشاش یا فتنه؟ سیاسی

اعتراض، اغتشاش یا فتنه؟

  بزرگنمایی:
نقش مقام معظم رهبری در حمایت از تصمیم دولتمردان که به تفکیک مسائل توسط مردم منجر شد.

در حالی که عده‌ای بر این نظرند که حوادث تلخ روز‌های اخیر، واکنش مردمی و اعتراضات ناراضیان به افزایش قیمت بنزین بوده، ادله بسیاری وجود دارد که نشان می‌دهد این رویداد‌های تلخ و ناگوار، بخشی از پروژه سرویس‌های اطلاعاتی جبهه غربی، عبری و عربی برای ایجاد فتنه‌ای فراگیر در ایران می‌باشد که ادبیات دشمنان انقلاب اسلامی از آن به عنوان «پروژه 2020» یاد می‌شود.
بر اساس این پروژه افزایش قیمت بنزین نقش شتاب دهنده و کاتالیزور را داشته که می‌توانسته اقشار ضعیف جامعه را درگیر و عنوان اعتراضات را از مسائل سیاسی به مسایل اقتصادی درآورد.
ادله‌هایی که این ادعا را اثبات می‌کند عبارتند از:
1- هشدار 20 روز پیش مقام معظم رهبری به نیرو‌های مسلح جهت آمادگی نسبت به فتنه
از هشدار صریح مقام معظم رهبری به نیرو‌های حافظ امنیت کشور نسبت به وقوع فتنه چند روزی نگذشته است که طراحان فتنه به بهانه نارضایتی مردم از افزایش قیمت بنزین اقدام به اغتشاشاتی در سراسر کشور نمودند.
فرماندهی معظم کل قوا در هشتم آبان ماه در جمع دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش با اشاره به اینکه «امنیّت از مهم‌ترین و مؤثّرترین عوامل مورد نیاز یک جامعه است و اگر امنیّت در یک جامعه‌ای نباشد، در آن جامعه هیچ کار درست و مثبتی نمی‌شود انجام داد" در خصوص نقش دشمنان انقلاب اسلامی در ایجاد فتنه و آشوب می‌فرمایند:
«بزرگ‌ترین لطمه‌ای که دشمنان می‌توانند به یک کشوری بزنند، این است که امنیّت آن کشور را سلب کنند. کاری که امروز شما می‌بینید در بعضی از کشور‌های منطقه ما دشمنان شروع کرده‌اند، دارند انجام می‌دهند، امنیّت را از مردمِ آن کشور می‌گیرند؛ عوامل این خباثت‌ها هم شناخته شده‌اند. در دنیا قدرت‌های استکباریِ امروز، بیشتر از همه آمریکا، سرویس‌های اطّلاعاتیِ غربی با پشتوانه پولِ بعضی از کشور‌های مرتجع منطقه دارند آشوب به پا می‌کنند در کشور‌های همسایه ما و نزدیک ما و کشور‌های این منطقه؛ امنیّت را از بین می‌برند؛ این بدترین دشمنی و خطرناک‌ترین کینه‌ورزی علیه یک ملّت است.»
معظم له در پایان فرمایشات خود بر سخت‌تر بودن و بزرگتر بودن فتنه از کشتار در آیات الهی، خطاب به حافظان امنیت کشور فرمودند: «خب اگر فتنه از قتل بدتر است، پس بایستی نیرو‌هایی که حافظ امنیّت هستند آرایش لازم را، نظم لازم را برای مقابله با فتنه هم بگیرند، آمادگی‌های خودشان را برای فتنه هم بایستی حفظ بکنند؛ این آن چیزی است که دستگاه‌ها بایستی به آن توجّه داشته باشند.»
معظم له در سال گذشته نیز از احتمال اینکه دشمن بخواهد زهر خویش به کشور را در سال 98 بریزید، هشدار داده بودند.
2- اهداف دشمنان انقلاب اسلامی جهت سرگرم سازی ایران به مسائل داخلی
پس از ناکامی بزرگ آمریکا در اجرای برنامه‌های خود جهت جلوگیری از برگزاری جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی، طرح دیگری جهت ایجاد بی ثبات سازی در ایران اسلامی می‌باشد. آنچه غربی‌ها را در اجرای این برنامه مصمم‌تر ساخته است، عبارتند از:
1- شکست‌های نظامی و حیثیتی مکرر آمریکا در سال جاری که در ماجرای پهپاد، آرامکو و جنگ کشتی‌ها رقم خورد.
2- اثبات پوشالی بودن قدرت دفاعی آمریکا در دفاع از مراکز حساس منطقه
3- شکست امریکا در جنگ نیابتی سوریه و یمن
4- ناتوانی غرب از دفاع در برابر قدرت دفاعی ایران
5- بی تأثیر شدن سیاست فشار حداکثری و تحریم‌های این کشور علیه ایران
6- کاهش نقش عراق در بلاتأثیر کردن تحریم اقتصادی علیه کشورمان
7- عدم تضعیف برگ برنده جمهوری اسلامی ایران در منطقه از طریق تضعیف حزب الله لبنان
8- بازگشت جمهوری اسلامی به نقطه قبل از برجام در مسیر کاهش تعهدات هسته‌ای
3- قرار دادن ایران در معرض فتنه‌های آنلاین (برخط) یا جنگ‌های نسل چهار
شکست‌های پی درپی آمریکا سبب شد تا این کشور اقدام به طراحی جنگ جدیدی علیه کشورمان نماید که از آن به عنوان جنگ‌های «نسل چهار» یاد می‌شود. جنگی که از عوارض آن قرار دادن کشور‌های مورد هجوم در معرض «فتنه آنلاین» می‌باشد. از آنجا که در این نوع جنگ ها، سه رکن «ناکارآمدی»، «فضای مجازی» و «سمن ها» نقش زیادی دارند، از مدت‌ها پیش سرویس‌های اطلاعاتی غرب، برای اجرای برنامه خود همزمان با اقدام دولت ایران در افزایش قیمت بنزین آماده کرده بود.
طراحان اغتشاشات ایران، با اطلاع دقیق از وضعیت داخل کشور از افزایش قیمت بنزین مطئمن بودند. دو علت اصلی که سبب این اطمینان خاطر می‌شد، عبارتند از:
الف) افزایش مشکلات دولت در ادامه پرداخت یارانه بنزین که در هر لیتر به 5 هزار تومان رسیده است. در این رابطه سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد، دولت سالیانه بیش از 900 هزار میلیارد تومان یارانه پنهان پرداخت می‌کند و در ادامه جزئیات این رقم از این حکایت داشت که حدود 600 هزار میلیارد تومان آن مربوط به حوزه انرژی، نفت و مشتقات آن است و جالب‌تر آنکه از این حوزه بالغ بر 250 هزار میلیارد تومان یارانه به بنزین تعلق می‌گیرد.
ب) روند افزایشی مصرف بنزین که ظرف روز‌های اخیر به حدود 120 میلیون لیتر در روز رسید، سبب شد تا جبهه تحریم نسبت به وابستگی کشور به بنزین وارداتی امیدوار شده و تصور نماید که دولت ایران بر سر دوراهی سختی قرار گرفته که یک سوی آن افزایش قیمت بنزین به اندازه‌ای که در کاهش مصرف آن تأثیر محسوسی بگذارد و یا ناگزیر به واردات بنزین مازاد مصرف بر تولید داخلی شود.
افزون بر این، یک سری ملاحظات دیگر هم در این بین وجود داشت که خود آن‌ها عامل تشدیدکننده و تسریع‌کننده در اجرایی شدن این موضوع می‌شد. از جمله این موارد می‌توان به مسئله «قاچاق سوخت» اشاره کرد که یکی از عوامل عمده در اصلاح قیمت‌ها بود.
یارانه‌ای که بابت سوخت و به ویژه بنزین پرداخت می‌شد، سبب شده بود اختلاف قیمت زیادی بین ایران و کشور‌های همسایه ایجاد شود و عاملی باشد برای افزایش قاچاق سوخت و هدر رفت منابع یارانه‌ای که دولت پرداخت می‌کرد.
ایران دومین کشور در جهان است که بنزین ارزان دارد و این در حالی است که در کشور‌های همسایه، مانند ترکیه، پاکستان، آذربایجان، عراق و افغانستان قیمت این کالا چند برابر است و بررسی‌ها نشان می‌دهد، قیمت بنزین در ایران، حداقل فاصله‌ای 4800 تومانی با ارزان‌ترین کشور همسایه دارد. قیمت بنزین در ترکمنستان که ارزان‌ترین بنزین پس از ایران را در میان همسایگان عرضه می‌کند، 5805 تومان است؛ در ترکیه در هر لیتر به 16 هزار و 600 تومان، در افغانستان به 10 هزار تومان، در پاکستان به 8050 تومان و در جمهوری آذربایجان در هر لیتر به 6300 تومان می‌رسد. هر چند 10 سال پیش و در قانون هدفمندی یارانه‌ها مصوب شده بود حامل‌های انرژی 10 درصد ارزان‌تر از قیمت تحویل روی کشتی (فوب) در خلیج‌فارس باشد. اجرا نشدن این قانون خودبه‌خود سبب شده بود حاشیه سود برای قاچاقچیان بسیار بالا باشد و لذا افراد سودجو با ترفند‌های گوناگون سوخت را به کشور‌های همسایه قاچاق می‌کردند. «توزیع نامناسب یارانه بین دهک‌ها» عامل بعدی است. طبق آخرین گزارش سازمان برنامه و بودجه دهک بالای درآمدی به دلیل مصرف بیشتر تا 23 برابر بیشتر از سایر دهک‌ها از یارانه بنزین استفاده می‌کنند.
4- حمایت شتابزده و علنی آمریکا از آشوبگران و تشکیل کارگروه ویژه
دولت آمریکا برای مدیریت اغتشاشات ایران کارگروهی ویژه در این راستا در وزارت خارجه تشکیل داده که ریاست آن به عهده برایان هوک می‌باشد. این کمیته با بودجه‌ای 240 میلیون دلاری به کار مشغول شده و مصوبات زیادی در این خصوص داشته که براساس یکی از آن‌ها باید انتخابات در ایران غیرآزاد خوانده شود.
5- سازماندهی آشوب‌ها بر اساس شواهد میدانی
هماهنگی و همخوانی نوع آشوب‌ها در شهر‌های مختلف حاکی از اجرای برنامه سازماندهی شده می‌باشد که بخشی از علائم آن عبارتند از:
1. حضور سازماندهی شده عده‌ای با لباس‌های خاص در کلیه تجمعات
2. تلاش برای کشته سازی
3. حمله به مراکز نظامی اعم از کلانتری‌ها و پاسگاه‌های نیروی انتظامی و پایگاه ها، حوزه‌ها و نواحی بسیج و سپاه پاسداران و تلاش برای بدست آوردن سلاح که عمده تلفات جانی نیز در همین ارتباط بوده است.
4. هدفگذاری یکسان و هماهنگ در ایجاد اغتشاش و حمله به مراکز مشخص نظامی، مذهبی، اداری و اقتصادی (حمله به مراکز نظامی، فرمانداری ها، شهرداری ها، حوزه‌های علمیه، فروشگاه‌های زنجیره ای، بانک ها، پمپ بنزین‌ها و ... به صورت هماهنگ و سازماندهی شده)
5. هدایت شعار‌ها به ارکان حاکمیت
6. منتسب کردن علت گرانی‌ها به رهبری نظام در شبکه‌های اجتماعی
ارزیابی میزان موفقیت دشمن در ایجاد فتنه
اگرچه اغتشاشات اخیر سبب تحمیل هزینه‌های بالایی به کشورمان گردید و متأسفانه عده‌ای از هموطنان نیز جان خود را از دست دادند، اما دشمنان انقلاب اسلامی از ایجاد فتنه‌ای که بتوانند آن را به اوائل سال میلادی کشانده و به اصطلاح پروژه 2020 را اجراء نمایند، بازماندند. بویژه آنکه فضای کشور هنوز انتخاباتی نشده تا از دوقطبی‌های سیاسی و اختلافات میان جریان‌ها و گروه‌ها استفاده کنند. این در حالی است که گرانی گاه این پروژه بر انتخابات پایان سال استوار شده است. پاره‌ای دیگر از علل و عوامل ناکامی غرب در ایجاد فتنه عبارتند از:
1- ناتوانی آمریکا و غرب در ایجاد آشوب همزمان در کشور‌های عضو جبهه مقاومت بویژه عراق و لبنان که می‌توانست ضمن همپوشانی و تأثیرگذاری متقابل، جمهوری اسلامی را سرگرم بحران داخلی نموده و سرویس‌های اطلاعاتی غرب بتوانند به اهداف خویش در کشور‌های جبهه مقاومت برسند.
2- ممنوع سازی پیش دستانه فعالیت‌های کمیته فرهنگی سفارت انگلیس که نقش مدیریت فتنه را به عهده داشته است.
3- آمادگی دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی از وقوع فتنه و امکان بهره برداری دشمنان ملت ایران از آن
4- هوشمندی قاطبه مردم نسبت به سوء استفاده دشمنان کشور و عدم همراهی با آشوب گران
5- نقش مقام معظم رهبری در حمایت از تصمیم دولتمردان که به تفکیک مسائل توسط مردم منجر شد. موضوع مهمی که آیت‌الله العظمی جوادی آملی در خصوص آن فرمودند: الآن که یک مشکلی در این جریان پیدا شده، مسئولین یک وظیفه دارند، مردم یک وظیفه دارند، اما در خصوص دشمن مشترک هر دو یک وظیفه ویژه دارند. مسئولان ما واقعاً، شرعاً و عقلاً موظف‏ هستند که امور را ارزیابی کنند، دقیق بفهمند که فعلاً مصلحت مملکت چیست؟ و اگر در این خصوص کوتاهی یا اشتباهی کنند واقعاً شرعاً ضامن هستند، این وظیفه آنهاست. وظیفه‏‌ای که مردم دارند همان است که دین به ما می‏ گوید: «ادْفَعْ بِالَّتِی هِی أَحْسَنُ السَّیئَهَ» به بهترین روش جلوی اشتباهات مسئولان را بگیریم، این وظیفه ماست! آتش زدن و امثال این کارها، جز ایجاد آشوب مشکلی را حل نمی‏‌کند.
نکته سوم که باید به آن توجه داشت، که هم مسئولان باید آن را ببینند و هم مردم باید آن را ببینند، این دشمن مشترکی است که برای نابودی نظام صف بسته است، بنابراین وظیفه همه مسئولان این است که عالمانه و محققانه، شب و روز تلاش کنند، از اقتصاددانان مملکت مشورت بگیرند و سؤال کنند، اگر اقدامی صلاح مملکت باشد، یقیناً مردم تشخیص می‏‌دهند و به انجام آن رضایت می‏‌دهند. نظام را با تخصص باید حفظ کرد، این به تعبیری از اوجب واجبات است. حفظ نظام از اوجب واجبات است، اگر اقدامی محققانه، عالمانه و همراه با «وَ أَمْرُهُمْ شُورَی» باشد، یک اقدامی خواهد شد که به نفع همه خواهد بود و اعتراض کسی را هم در پی نخواهد داشت.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

شستشوی حرم حضرت زینب( س) توسط مدافعان حرم

بیکاری در “کار “ بیداد می‌کند/مطالبه مردم همدان از نمایندگان مجلس، راستی آزمایی آمار عملکردی 2 ساله‌ مدیرکل اداره کار است!

جوابیه مدیر‌کل صمت به گزارش “ همدان خبر”

مانع سقوط صنعت، معدن و تجارت استان شوید

مهارتورم‌ و رشد تولید نیازمند اجرای کامل قوانین است/تاکنون حق یک درصدی دولت از معادن در همدان پرداخت نشده است

تنقیح قوانین اقتصادی توسط مجلس کمک بزرگی به رونق تولید می‌کند

استفاده آزمایشی از روش نوین محلول پاشی برای یخ زدایی و برفروبی

پیش بینی برداشت 130 هزار تن گندم و جو از مزارع کبودراهنگ

ارتقای تولید و اشتغال مساوی است با کاهش آسیب های اجتماعی/ شفافیت مالی لازمه کار تولیدکننده است

ضد و نقیض‌های گرانی گوشت/قیمت گوشت قرمز در همدان پایین‌تر از میانگین کشور است

ارتقای تولید و اشتغال مساوی است با کاهش آسیب های اجتماعی/ شفافیت مالی لازمه کار تولیدکننده است

ضد و نقیض‌های گرانی گوشت/قیمت گوشت قرمز در همدان پایین‌تر از میانگین کشور است

شهدا بهترین الگوی واقعی برای جوانان جامعه هستند

اجرای طرح نظارت شبانه بر بازار

شماره هفدهم ماهنامه مدافعان

هفته دفاع مقدس یادآور جاودانه‌ترین برهه از تاریخ ایران اسلامی است

ساخت و سازهای غیرمجاز از معضلات شهر همدان است/لازم به ورود جدی در زمینه کنترل هوشمند ساخت و سازهاست

زارعی سرپرست آموزش و پرورش استان همدان شد

تلاش مدیران بر انتفاع ساکنان از ایجاد منطقه 5 باشد

نشست و هم اندیشی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان و مسئولین ستادی با آموزشگاههای آزاد استان

ترددها در جاده‌های استان همدان 10 درصد افزایش داشته است

موج اول بازگشت زوار اربعین حسینی آغاز شده است

دستگیری سارق ساختمان خالی از سکنه در همدان

تعمیر و راه اندازی 95 درصد سیستم‌های روشنایی محورهای همدان همزمان با ایام اربعین

طرح نظارتی ویژه آغاز سال تحصیلی در استان همدان اجرا می شود

مرکز کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی شهرستان همدان راه‌اندازی شد

جاعل ارزهای خارجی در همدان دستگیر شد

کشف 8 فقره سرقت و دستگیری 6 سارق در اسدآباد

تهیه بسته تبلیغاتی لازمه معرفی همدان به گردشگران

هدف ما این است کاری کنیم،بیماران به جز درد بیماری، درد دیگری را حس نکنند

طرح جامع ترافیک همدان، آماده تصویب در همتا و ارسال به شورای عالی ترافیک

تدبیر درستی به منظور ساماندهی ضایعاتی‌ها اندیشیده شود

سرشاخه کاری 550 هزار و 428 پیوندک باغات گردوی استان همدان

برگزاری گفتمان آموزشی جشنواره عصر جدید یاددهی_ یادگیری در همدان

دستگیری سارق فروشگاه‌های زنجیره‌ای در همدان

پتروشیمی هگمتانه حامی 5 ساله پاس همدان می‌شود

راه‌اندازی خزانه‌ واحد الکترونیکی در سال جاری پیگیری شود

مدیریت شهری، زمینه افزایش خوش‌بینی شهروندان را فراهم کند

خط کشی بالغ بر 300 کیلومتر از راه های استان همدان انجام شد

افزایش ظرفیت پذیرش دانش‌آموزان همدانی در مدارس شاهد

برای انتخابات مجلس نمی‌آیم/متعهدم وظیفه خود را در شورای شهر به سرمنزل مقصود برسانم

آسانسور جایگزین پله برقی پل‌های عابر پیاده می‌شود

دستگیری سارق ساختمان‌های نیمه کاره در همدان

ساماندهی نیروی انسانی مهمترین دغدغه مدیریت شهری است

کسب رتبه نخست همدان در شاخص ماموریت‌های علم و فناوری

تنها یک عامل دلیل سقوط تیم فوتبال شهرداری نبوده است/ ضعف‌های کادر فنی و مدیریتی این اتفاق را رقم زد

رعایت عدالت کاری در بین کارکنان شهرداری ضروری است/مشاغل سخت و عملیاتی مشخص شود

«تنهای تنها»؛ مثل یک دختر بهایی مسلمان‌شده و یک چریک فدایی بسیجی‌شده!

💢اهداف نیروگاه شهید مفتح بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب برنامه ریزی شده است

2 خبر مهم برای خریداران طرح نهضت ملی مسکن