آخرین مطالب

تحمیل بار رواناب‌ها بر شبکه های جمع آوری فاضلاب عامل اصلی پس‌زدگی تبیین وتحلیل

تحمیل بار رواناب‌ها بر شبکه های جمع آوری فاضلاب عامل اصلی پس‌زدگی

  بزرگنمایی:


معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان همدان عنوان کرد:

تحمیل بار رواناب‌ها بر شبکه های جمع آوری فاضلاب عامل اصلی پس‌زدگی

معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان همدان تحمیل بار رواناب‌ها بر شبکه های جمع آوری فاضلاب را عامل اصلی پس زدگی این شبکه ها دانست.
 

به گزارش روابط عمومی آبفای استان همدان، فرها بختیاری فر ضمن اشاره به برخی پس زدگی‌ها در زمان ریزش نزولات جوی گفت: از آنجاکه شبکه های جمع آوری فاضلاب در همدان به منظور جمع آوری آبهای سطحی طراحی نشده اند و این گونه شبکه ها بر مبنای ورود فاضلاب خانگی است، لذا ورود آبهای سطحی در مواقع ریزش باران، بار اضافی را بر این شبکه ها تحمیل می نماید که این بار در نهایت موجب ایجاد پس زدگی در برخی نقاط شهر به ویژه نقاط حاشیه ای می‌شود.

وی با بیان اینکه شبکه های جمع آوری فاضلاب در همدان صرفا به منظور جمع آوری فاضلاب طراحی شده اند،توضیح داد: این نوع از شبکه ها، مختلط طراحی نشده اند و اصولا طراحی شبکه های مختلط به منظور جمع آوری فاضلاب و آبهای سطحی از لحاظ فنی و اقتصادی مقرون به صرفه نیست.

بختیاری فر با تاکید بر اینکه اصولا بر اساس قانون، ایجاد شبکه های مخصوص جمع آوری آبهای سطحی و هدایت این نوع از رواناب‌ها بر عهده شهرداری هااست، خاطرنشان کرد: مطابق اساسنامه شرکت، شرکت آب و فاضلاب دو وظیفه عمده توزیع آب شرب، جمع آوری و دفع فاضلاب را برعهده دارد و شهرداری ها متولی صد درصد در بحث ایجاد شبکه های هدایت و جمع آوری آبهای سطحی هستند.

بختیاری فر همچنین با بیان اینکه چنانچه مشکل پس زدگی مرتبط با شبکه های جمع آوری فاضلاب باشد باید این مشکل در زمان پیک بار یعنی فصول گرم سال که استفاده از منابع آبی به حداکثر میزان خود می رسد بروز نماید،گفت: در این ایام از سال شرکت آب و فاضلاب با هیچگونه پس زدگی مواجه نیست و این نوع از بحران تنها به ایام پر بارش و سرد سال بر میگردد که این خود به دلیل اضافه بار تحمیل شده به وسیله آبهای سطحی است.

وی توضیح داد: اتصال غیر مجاز شبکه های جمع آوری آبهای سطحی به شبکه های جمع آوری فاضلاب از سوی شهرداری موجب تحمیل بار اضافه به شبکه های ما می شود که با توجه به نوع توپوگرافی شهر همدان و از آنجا که شیب در این شهر به سمت جنوب شهر یعنی مناطق حاشیه ای است لذا پس زدگی در این نقاط حادث می شود.

معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان همدان همچنین در خصوص برخی فرضیه ها مبنی بر فرسودگی برخی شبکه ها نیزگفت: عمر نخستین شبکه های جمع آوری فاضلاب در همدان به سال 76 بر می گردد و بر همین اساس نمی توان چنین عنوان کرد که شبکه های جمع آوری فاضلاب در استان همدان فرسوده هستند ضمن اینکه بخشی از این شبکه ها نیز در سالهای اخیر ایجاد شده اند.

وی در خصوص نقاط بحرانی شهر همدان نیز توضیح داد: مناطقی از شهر که اتصال غیر مجاز شبکه های جمع آوری آبهای سطحی به شبکه جمع آوری فاضلاب اتفاق افتاده است میتواند از جمله نقاط بحرانی شهر باشد.

فرهاد بختیاری فر در ادامه ضمن  ارائه توضیحاتی با اشاره به مجموعه اقدامات انجام شده به منظور ایجاد تاسیسات و شبکه های جمع آوری فاضلاب در شهرها و روستاهای استان همدان گفت: در حال حاضر 98 درصد شهر همدان تحت پوشش شبکه های سنتی و مدرن جمع آوری فاضلاب قرار دارد.

معاون بهره برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان همدان  افزود: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده ایجاد چیزی در حدود 500 کیلومتر شبکه فرعی مدرن جمع آوری فاضلاب در دستور کار است که تاکنون 270 کیلومتر از این شبکه ایجاد و مابقی در دست انجام می باشد، ضمن اینکه قسمت‌های فاقد شبکه مدرن از شبکه سنتی جمع آوری فاضلاب برخوردار هستند.

وی  همچنین توضیح داد: تنها سال گذشته از محل اعتبارات جاری و عمرانی، 40 کیلومتر شبکه مدرن جمع آوری فاضلاب در سطح استان اجرایی شد و با تخصیص اعتبارات سالانه، شبکه های سنتی جمع آوری فاضلاب تبدیل به شبکه های مدرن خواهند شد.

انتهای خبر/

 

 

 

 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رمز موفقیت در «زمان‌شناسی، موقعیت‌شناسی و اقدام به موقع» است / قدر فرصت خدمت را بدانیم

افت 42 متری آبخوان کبودرآهنگ؛ در برخی مناطق دیگر آب قابل برداشت نداریم

تعویض 7552 کنتور معیوب با اجرای طرح ملی مهتاب در همدان

تأمین 730 میلیارد تومان برای تکمیل تصفیه‌خانه تالوار در دستور کار قرار گرفت

همدان می‌تواند به بزرگ‌ترین پژوهشگاه و آزمایشگاه طب ایرانی و سینوی تبدیل شود

بوعلی سینا با انتخاب همدان، کریدور تمدنی ایران را رقم زد

آغاز چهل‌ویکمین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان دختر سراسر کشور با شعار "همه با هم برای ایران، برای مدرسه"

همدان؛ الگوی عملیاتی دولت پای کار مردم در بحران‌ها / از حضور میدانی استاندار تا نجات 1100 تن گوشت در ماه رمضان

از جشنواره گیاهان دارویی تا نشست محور گردشگری غرب کشور

پایان رقابت‌های شطرنج کارکنان شهرداری‌های کلان‌شهرهای ایران در همدان؛ تهران و مشهد بر سکوی نخست ایستادند

ورزش، زمینه‌ساز پویایی، انگیزه و همدلی در مجموعه شهرداری‌هاست

دانشگاه آزاد متولی گردشگری ورزشی استان شود

مدیریت محله‌محور با محوریت مسجد، راهبرد اصلی دولت برای حل مسائل کشور است

تولید 19 هزار و 500 تن سیر در همدان با ظرفیت توسعه صادرات

افتتاح 1260 پروژه عمرانی و اقتصادی در هفته دولت با حضور وزیر راه و شهرسازی در همدان

برگزاری 13 برنامه فرهنگی، هنری و گردشگری به مناسبت روز همدان

مشارکت اورژانس 115 استان همدان در انتقال ایمن بیماران از بیمارستان سینا به اکباتان

یکی از مولفه‌هایی که ایران را به ابرقدرت تبدیل کرده، حفظ امنیت غذایی در کشور است

بررسی سیاست‌های ترویج زیست عفیفانه در همدان/ واحدهایی که از نظام مجوز و تسهیلات دریافت می‌کنند، باید ضوابط را رعایت کنند

همدان میزبان هجدهمین نمایشگاه صنایع‌دستی کشور

مصوبه روی کاغذ کافی نیست؛ اجرا نشدن تصمیمات مسکن، ترک فعل و قابل پیگیری قضایی است

آیا باشگاه‌های ورزشی به سالن مد و رقص تبدیل شده‌اند؟/نحوه برخورد با هنجارشکنی ها در این زمینه به چه صورت است؟

پیشرفت و توسعه در همدان در گرو پیگیری مدیران جهادی، جسور و با درایت است

مجموعه گردشگری علیصدر زیر ذره‌بین نظارت/ بازدید معاون استاندار و مدیرکل میراث‌فرهنگی همدان از غار

بازدید مدیرکل منابع انسانی وزارت میراث‌فرهنگی از مجموعه جهانی هگمتانه و موزه‌ منطقه‌ای غرب کشور

اخطار معاون استاندار همدان به جهاد کشاورزی در ستاد تنظیم بازار؛

20 درصد از اشتراک‌های آب سازمان‌ها و ادارات در همدان بدمصرف هستند/ قطع آب در انتظار ادارات پرمصرف همدان

توزیع کود، با تمرکز بر توسعه کشاورزی در استان همدان

کارگاه تخصصی مدیریت تعدیل و قراردادها در همدان برگزار شد

روز خبرنگار؛ یک پیام تبریک کافی نیست!

همدان، میزبان مسابقات ورزشی دانش‌آموزان منطقه 4 کشور

فروشگاه متخلف لوازم قنادی در همدان پلمب شد

250 میلیارد تومان مطالبه آبفای همدان از مشترکین/ خدمت‌رسانی بدون وقفه ادامه دارد

آغاز مزایده معادن و محدوده‌های اکتشافی استان همدان/ فرصت طلایی سرمایه‌گذاری در معادن همدان

ارائه خدمات مرکز اورژانس 115 استان همدان به 745 مصدوم حوادث ترافیکی از ابتدای مردادماه

همدان میزبان نخستین جشنواره گیاهان دارویی حکیم هزاره‌ها

فرصت تبدیل آرای قطعی تخریب ماده 100 به جریمه تا پایان سال 1405/ لزوم تعیین تکلیف ساختمان‌های مشمول

هشدار جدی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان؛ شنا در سدها و تأسیسات آبی ممنوع است/ بی‌توجهی به هشدارها حادثه‌آفرین است

درخشش روابط عمومی تعزیرات حکومتی همدان در ارزیابی کشوری / کسب رتبه سوم و ثبت جهش 228 درصدی عملکرد

رسیدگی به بیش از چهار هزار پرونده تعزیراتی در در چهار ماه نخست سال 1405 در همدان

مظلومیت اصفهان در جنگ رمضان

توسعه و جهش در سرعت عملیات و هوشمندسازی مدیریت خدمات اورژانس همدان

تحول در ناوگان اورژانس همدان با خرید 25 دستگاه آمبولانس پیشرفته

آمادگی کامل سامانه 137 شهرداری همدان برای پاسخگویی و اطلاع رسانی به زائران اربعین حسینی

مرحله استانی هفتمین اجلاس نماز دانش آموزی استان همدان برگزار شد

موکب شهدای رسانه‌ ؛ قرارگاه روایت خدمت‌رسانی اربعین در همدان

مطالبه‌ای از جنس پاسخگویی؛ زمان ارائه کارنامه عملکردی مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری همدان فرا رسیده است

موکب شهدای رسانه‌ ؛ قرارگاه روایت خدمت‌رسانی اربعین در همدان

آغاز طرح نظارت شبانه بر کیفیت خدمات عمومی در همدان

شناسایی و تعویض 7 هزار کنتور معیوب در همدان